Termékek Menü

Allergia

Ön is szénanáthával és allergiás tünetekkel küzd?

Akkor nem kell bemutatnom, milyen szörnyű tud lenni, az állandó szem-, orr-, és torokviszketés, a bosszantó orrfolyás, szüntelennek tűnő könnyezés, folyamatos tüsszögés... hogy a szem körüli vizenyőről már ne is beszéljek. Ilyenkor az ember kénytelen volt eddig gyógyszerekhez fordulni segítségül, amelyek nem csak egy vagyonba kerülnek egy allergia-szezon alatt, de kellemetlen mellékhatásokat is okozhatnak. Hogy kinek mennyire segít... az már csak hab a tortán. Ismerje meg forradalmian új fényterápiás készülékünket, amellyel természetesen, mellékhatások nélkül kezelheti szénanátha tüneteit! 

Rendezés:

NINCS KOCKÁZAT!
Önt egyedülálló 100% pénzvisszafizetés garancia védi webáruházunkban! 

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy eredményesen enyhíti, vagy legtöbbször teljesen megszünteti tüneteit, hogy 30 napig visszaadjuk a készülék árát, ha Önnek nem segít!
VIGYÁZAT! Hamisítják!

Figyelem! Utolsó darabok idén, legközelebbi szállítmányunk tavasszal érkezik. 
A rendeléseket folyamatosan dolgozzuk fel beérkezési sorrendben, kéjük, hogy ne hívja ügyfélszolgálatunkat soronkívüli szállítási kéréssel, mert nem lenne korrekt a többi vevővel szemben valakit előnyben részesíteni!

Ön is szénanáthával, allergiás náthával küzd?

A Bionettel ennek vége...  

Szűk spektrumú vörös fénye jótékonyan hat a tünetek ellen és nincs ismert mellékhatása sem. Napi 2-3 alkalommal, 4,5 perc kezelés szükséges.

Utolsó 22 db raktáron
30.000 Ft 24.990 Ft