Termékek Menü

Lágylézer - Soft lézer

Fájdalomcsillapítás? Gyulladáscsökkentés? Sebgyógyítás? Mindez otthon, mégis precízen és kényelmesen? Mellékhatások nélkül és klinikailag igazolt hatásfokkal? 

Ahhoz, hogy az Önnek megfelelő lágylézer készüléket választhassa, kérem olvassa el előbb ezt az oldalt, amelybe egy sor meglepetést is elrejtettünk a téma iránt érdeklődőknek:

Végre otthon is gyorsítható a gyógyulási folyamat...

B-Cure lágylézer - Soft lézerMegtudhatja...

 • mire jó a lágylézer?
 • mik a vásárlói tapasztalatok?
 • hogyan juthat hozzá extrákkal együtt?
 • hogyan kell használni?
 • mire kell figyelni lágylézer választás esetén?
 • milyen szempontok alapján érdemes összehasonlítani?

Kérdéseire választ kaphat lágylézer specialistától, Dr. Csokonay Pétertől.

Írjon neki bizalommal ezen az oldalon: KEZILEZER.HU 
Minden kérdésre válaszol és készülékeink kipróbálhatók és akár bérbe is vehetők! 

Fontos! Ha lágylézert választ, döntsön Ön is kipróbálható készülék mellett, amely orvostechnikai eszközként bejegyzett, több nemzetközi standardnak is megfelel és EU-s tanúsítványa van! Így biztosan nem dobja ki a pénzét hatástalan lágylézer eszközre! 

Rendezés:

Gyors megoldás a sportsérülésekre!

Elég egy rossz mozdulat vagy egy váratlan baleset, ami tönkreteheti a hosszas felkészülést és előfordulhat, hogy akár hónapokra el kell felejtenie az edzést.
Akár izomhúzódásról, rándulásról vagy gyulladásról van szó, valószínűleg Ön is a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb megoldást keresi.
Ismerje meg a B-Cure Sport lágylézer készüléket, amelyet kifejezetten sportolók számára fejlesztettek ki.

(Egészségpénztárra is elszámolható!) 

Utolsó 4 db raktáron
247.650 Ft

Hogyan gyorsítható a gyógyulási folyamat gyógyszerek nélkül, az otthonában?

Minden családban előfordulnak kisebb nagyobb sérülések, balesetek vagy akár évek óta húzódó betegségek, amik megkeserítik a hétköznapokat. 
Legyen szó..

 • izomfájdalomról
 • sportsérülésekről
 • izületi és porc problémákról
 • gyulladásokról
 • sebekről, bőrproblémákról
 • égési sérülésekről

Ilyenkor a legtöbben szeretnék minél inkább felgyorsítani a gyógyulást, ezért gyors ugyanakkor kíméletes módszert keresnek. A gyógyszerekre, hatástalan kezelésekre költött tízezrek vagy akár százezrek és az utazással, majd az orvosi váróban töltött órák után érthető, ha olyan megoldást keres, ami nem csak hatékony, de a pénztárcáját is kíméli.

A B-Cure lágylézer készülék jelentheti a megoldást...

... akár egészségpénztári elszámolással is!

Utolsó 4 db raktáron
228.600 Ft

Próbálja ki a B-Cure lágylézer készüléket!

Minden családban előfordulnak kisebb nagyobb sérülésekbalesetek vagy akár évek óta húzódó betegségek, amik megkeserítik a hétköznapokat.

Sajnos nincs olyan módszer, amely mindenkire 100%-os hatással lenne, ezért ajánljuk fel az érdeklődőknek azt a lehetőséget, hogy kibérelhetnek egy kézilézer készüléket 1-2 hétre, és kipróbálhatják, hogy valóban érzik-e hatékonyságát. A készüléket csak akkor vásárolják meg, ha már megtapasztalták a pozitív hatását! 

Sok esetben (pl. akut sérülések, balesetek) a rendszeresen alkalmazott lágylézer terápia néhány hét alatt akár meg is szüntetheti a problémát. 

Raktáron
2.000 Ft

Egy rugalmas, állítható állvány a kényelmes és hatékony B-Cure lágylézeres kezeléshez.

Stabilan tartja a lézer készüléket olyan területek besugárzásához (pl. gerinc), amelyek kézzel nehezebben és kényelmetlenebbül elérhetők.

Utolsó 2 db raktáron
19.050 Ft