Termékek Menü

Checkme LITE -Multifunkciós mobil EKG

Ár:
99.900 Ft

A Viatom termékcsalád színes kijelzővel rendelkező, multifunkciós tagja. Mini EKG és pulzoximéter a zsebben. 

A 2.4” színes érintőképernyővel és könnyen értelmezhető menüvel a Checkme LITE használata hihetetlenül egyszerű.

Méretének és súlyának köszönhetően bármikor, bárhová magával viheti.

Funkciók: EKG, pulzoximetria, vérnyomás kontroll. Saját memória, Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel, ingyenes mobil alkalmazás, ingyenes számítógépes szoftver.

Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. október 21.
Szállítási díj: Ingyenes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

A Checkme Lite a szívritmusban, vér oxigenizációban, stb. bekövetkezett változásokat jelzi, amelynek többféle oka lehet. Ez az ok lehet banális is, de különböző súlyosságú betegségek is lehetnek a háttérben. Egy innovatív készülék, amely több funkciót egyesít egy kis, hordozható egységben: 

  • EKG mérés - vezetékkel vagy vezeték nélkül
  • Pulzoximéter - méri az oxigén telítettséget a vérben (SpO2), a pulzust (HR) és a perfúziós indexet (PI). (Az oxigén telítettség (SpO2) a teljes kapacitás arányában kerül mérésre és kijelzésre.)

  • Napi ellenőrzés - egy olyan kombinált funkció, amely az EKG-t, a pulzust (HR), a vér oxigenizációt (SpO2 ), a Perfúziós Indexet (PI) és a szisztolés vérnyomást jeleníti meg egyidejűleg. Mindössze 20 mp-ig tartó mérés után az előbb felsorolt paramétereket könnyen leolvashatjuk a színes kijelzőről. 

  • Szisztolés vérnyomás érték - a Checkme-vel történő pontos vérnyomás méréshez az eszközt először kalibrálni kell egy mandzsettás vérnyomásmérővel.

Saját memóriájának köszönhetően visszanézheti az előzőleg mért adatokat. 

Az ingyenes mobil applikáció és számítógépes szoftver pedig segít az adatok lementésében és orvosához való eljuttatásban. 

Méret: 88x56x13 mm. Súly: 64 g. Kijelző: 2.4" színes érintőképernyő. Micro-USB kapcsolat. Akkumulátor: újratölthető lítium-polimer akkumulátor. Akkumulátor működési idő: napi vizsgálat > 200 alkalommal. Töltési idő: Kevesebb mint 2 óra alatt 90% -ra.

Hasonló termékek

Előrendelhető

Vajon honnan tudja valaki, hogy egészséges? Ön biztos benne, hogy az?
Sajnos számos szívprobléma tünetmentes! A legtöbb ember tehát nem is tudja, hogy nincs valami rendben, csak amikor már komoly baj van. Ráadásul a probléma - pl. plusz dobbanások a szívben - nem mindig kimutatható, mert ritkán jelentkeznek abban a pillanatban, amikor a beteg orvosnál van.

Ez a névjegykártya méretű hordozható EKG-t kifejezetten otthoni használatra fejlesztették ki, így bármely egészségtudatos ember napi szintű kontroll alatt tarthatja egészségét. A WIWE segít abban, hogy időben értesüljön a stroke vagy a hirtelen szívleállás kockázatáról. Az adatok kiértékeléséhez elegendő a okostelefonja, amely kirajzolja az EKG görbéjét és egyértelműen jelzi, hogy milyen állapotban van. A WIWE felméri a szívizom állapotát és szöveges értékeléssel is segíti a mérés értékelését. A méréseket és rögzített adatokat elmenti és képes átküldeni könnyedén orvosának.

Tudjon meg róla többet és tartsa Ön is kéznél egész családja számára!

87.990 Ft
Utolsó 6 db raktáron

Rosszul alszik, fáradtan ébred? Gyakran magas a vérnyomása? Vagy légzési gondokkal küzd, esetleg asztmás? Netán szívtáji fájdalmak, "szívdobogás" ézés gyötri? A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer egy forradalmi találmány azoknak, akik szeretnék ezeket a kontrollokat rendszeresen, bárhol, bármikor, egyszerűen és saját maguknak - tehát orvos nélkül - elvégezni mindössze egyetlen perc alatt!

"Kipróbáltam a CheckMe diagnosztikai műszert, nagyon jó a véleményem, használható orvosnak, pácienseknek, könnyű a súlya, érthető a kezelése, gyorsan ad felvilágosítást a páciens állapotáról, az eredmények kiértékelése gyors és pontos. Köszönettel, üdvözlettel
Dr. Káldi Mária"
 
Funkciók: EKG, pulzoximetria, alvás ellenőrzés, vérnyomás kontroll, infra lázmérés, lépésszámláló. Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel, ingyenes mobil alkalmazás, ingyenes számítógépes szoftver
145.000 Ft
Utolsó 1 db raktáron

A CHECKME O2 kényelmesen, óraként rögzíthető. A csatlakoztatott gyűrű alakú érzékelő stabilan rögzül az ujjon, így hosszabb idejű  mérésre is kiváló, ezáltal a hétköznapi tevékenységek, gond nélkül végezhetőek a készülék viselése közben.

Belső memóriájának köszönhetően akár 10 órás, folyamatos rögzítést tesz lehetővé, ami rendkívül fontos információkat hordozhat bizonyos betegségek esetén.

A mért eredmények a Checkme O2 Bluetooth funkciójának köszönhetően ingyenesen letölthető mobil alkalmazásra elmenthetők, azon tárolhatók, visszakereshetők vagy szükség esetén közvetlenül elküldhetők a kezelőorvosnak.

Kiknek/milyen esetekben ajánlott a pulzoximéter használata?

- horkolás esetén
- éjszakai légzéskimaradás (apnoe) gyanúja esetén
- sportolók számára
- szív-, érbetegségben szenvedők számára
- vérképzőszervi betegségben szenvedők számára
- akut (tüdőgyulladás) vagy krónikus légzőszervi betegségben (COPD, asztma) szenvedők számára
- mindenkinek, aki odafigyel saját maga és szerettei egészségére

44.900 Ft