Checkme LITE -Multifunkciós mobil EKG

99.900 Ft

A Viatom termékcsalád színes kijelzővel rendelkező, multifunkciós tagja. Mini EKG és pulzoximéter a zsebben. 

A 2.4” színes érintőképernyővel és könnyen értelmezhető menüvel a Checkme LITE használata hihetetlenül egyszerű.

Méretének és súlyának köszönhetően bármikor, bárhová magával viheti.

Funkciók: EKG, pulzoximetria, vérnyomás kontroll. Saját memória, Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel, ingyenes mobil alkalmazás, ingyenes számítógépes szoftver.

Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2022. május 24.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Checkme Lite a szívritmusban, vér oxigenizációban, stb. bekövetkezett változásokat jelzi, amelynek többféle oka lehet. Ez az ok lehet banális is, de különböző súlyosságú betegségek is lehetnek a háttérben. Egy innovatív készülék, amely több funkciót egyesít egy kis, hordozható egységben: 

  • EKG mérés - vezetékkel vagy vezeték nélkül
  • Pulzoximéter - méri az oxigén telítettséget a vérben (SpO2), a pulzust (HR) és a perfúziós indexet (PI). (Az oxigén telítettség (SpO2) a teljes kapacitás arányában kerül mérésre és kijelzésre.)

  • Napi ellenőrzés - egy olyan kombinált funkció, amely az EKG-t, a pulzust (HR), a vér oxigenizációt (SpO2 ), a Perfúziós Indexet (PI) és a szisztolés vérnyomást jeleníti meg egyidejűleg. Mindössze 20 mp-ig tartó mérés után az előbb felsorolt paramétereket könnyen leolvashatjuk a színes kijelzőről. 

  • Szisztolés vérnyomás érték - a Checkme-vel történő pontos vérnyomás méréshez az eszközt először kalibrálni kell egy mandzsettás vérnyomásmérővel.

Saját memóriájának köszönhetően visszanézheti az előzőleg mért adatokat. 

Az ingyenes mobil applikáció és számítógépes szoftver pedig segít az adatok lementésében és orvosához való eljuttatásban. 

Méret: 88x56x13 mm. Súly: 64 g. Kijelző: 2.4" színes érintőképernyő. Micro-USB kapcsolat. Akkumulátor: újratölthető lítium-polimer akkumulátor. Akkumulátor működési idő: napi vizsgálat > 200 alkalommal. Töltési idő: Kevesebb mint 2 óra alatt 90% -ra.

Hasonló termékek