Termékek Menü

Tudd meg, hogyan segítheti a B-Cure lágylézer az egészségedet!

Tudd meg, hogyan segítheti a B-Cure lágylézer az egészségedet!

Az már elöljáróban elmondható, hogy a B-Cure lágylézer segíthet a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben, serkenti a sebgyógyulást, valamint a bőr rugalmasságát növelő hatása is van.

Mi a B-Cure lágylézer működési elve?

A B-Cure lágylézeres készülék egy vezeték nélküli, újratölthető elemekkel működő, mindössze 175 gramm súlyú orvostechnikai eszköz, amely a zsebedben is elfér.

Az újratölthető elemekkel kb. 4 órán keresztül használhatod a berendezést. Tehát, ha az átlagos 7-8 perces kezelési időtartammal számolsz, akkor nagyon sok kezelés elvégezhető egy feltöltéssel. A lézerdiódák minimum 4000 órányi kezelésre alkalmasak.

Ezzel a berendezéssel kockázatmentesen enyhítheted a mozgásszervi és ízületi fájdalmaidat, valamint elősegítheted vele a sebek begyógyulását is.

Folyadékkristályos kijelzőjén folyamatosan nyomon követheted a beállított kezelési időből hátralévő időt.

Használata nagyon egyszerű, hiszen csak 3 gombot kell használnod, amikor a B-Cure lágylézer készüléket beveted a mindennapokban.

A B-Cure lágylézer az angol SGS minőségtanúsítványa szerint megfelel az orvostechnikai eszközök 93/42/EEC Európai Uniós direktívájának és több egyéb standard között a lézer eszközök biztonsági előírásait magában foglaló IEC-60825-1 standardnak is.

Védőszemüveg használata sem szükséges a készülék működtetéséhez, mivel a biztonságos 1. lézer osztályba tartozik

Milyen esetekben ajánlható a lágylézeres kezelés?

Mozgásszervi betegségek, sérülések például ízületi-, és izomfájdalmak, valamint Alagút-szindróma, ödéma, lymphödéma, de akár bőrápolásra, fogfájás enyhítésére, illetve arcüreg gyulladás esetén is eredményesen alkalmazható.

Ezeken túl a B-Cure lágylézer használható még akupunktúrás kezelések során, vagy az állatgyógyászatban is sebgyógyításra, gyulladáscsökkentésre, az állatok mozgásszervi fájdalmainak az enyhítésére, sérüléseiknek a kezelésére.

Mikor nem ajánlott a B-Cure lágylézer készülék használata?

Ha neked rosszindulatú daganatos betegséged van, vagy tisztázatlan orvosi diagnózissal rendelkezel, akkor a lágylézeres kezelés nem ajánlott.

Olyan esetekben sem javasolt a B-Cure lágylézer használata, mint például:

●     rákmegelőző állapotok

●     festékes anyajegyek direkt besugárzása

●     terhességben alhas és ágyéki tájék közvetlen besugárzása

●     pajzsmirigy és egyéb belső elválasztású mirigyek besugárzása

Reméljük hasznosnak találtad írásunkat, és ha még nem olvastad volna múltheti blogcikkünket, akkor klikkelj ide: mire jó az iTENS készülék?