Termékek Menü

Kik vagyunk mi?

Dr. Csokonay Péter - otthoni-kezeles.huAz egészség a legnagyobb kincs. Közhely, de nagyon igaz. Ugyanakkor mindannyiunk életében előfordul, hogy rövidebb-hosszabb ideig tartó problémák nehezítik meg a hétköznapokat. Lázas betegségek, ízületi-, izom-, ínfájdalmak, gyulladások, bőrproblémák, balesetek és sok más, többé-kevésbé súlyos betegség. Természetesen bármilyen rendellenesség esetén a legfontosabb teendő, hogy szakemberhez, orvoshoz forduljunk. Sokszor azonban már ez előtt szükség lehet lázmérésre, fájdalomcsillapításra illetve az orvosi vizsgálatot, ellátást követően bizonyos kezeléseket otthon is lehet és kell folytatni.

Ezekben a helyzetekben szeretnénk mi segítséget nyújtani Önnek tanácsokkal, javaslatokkal és az oldalunkon elérhető gyógyászati eszközökkel. A legkorszerűbb, legújabb, saját kategóriájukban a legjobb minőségi szintet képviselő, bizonyos esetekben teljesen egyedi megoldásokat ajánlunk a problémáira. 

Forduljon hozzánk bizalommal és mi igyekszünk segíteni!


Az Extramed kft. 1997 óta foglalkozik egészségügyi, orvosi eszközök forgalmazásával. Európai és amerikai cégeket képviselünk Magyarországon.
Alapvetően fontos számunkra a partnerek, ügyfelek, páciensek korrekt és gyors kiszolgálása, a körültekintő, sokoldalú tájékoztatás, igény esetén oktatás.
Nemzetközi tendencia, hogy az egészségügyi problémákkal küszködő emberek igyekeznek minden lehetőséget megragadni, hogy otthonuk kényelmében, saját magukra fordított maximális figyelemmel tudják gyógyulásukat elősegíteni, meggyorsítani. A sok esetben időigényes, nehézkes állami egészségügyi ellátás ezt az igényt csak erősíti. Orvosi és kereskedelmi tapasztalatainkat kamatoztatva szeretnénk az emberek otthoni kezelés iránti igényét minél szélesebb területen kielégíteni.
 

Dr. Csokonay Péter