Optavid® Búzavirág hidrolátum alapu szemcsepp, tartósítószer nélkül.

2.790 Ft

Búzavirág hidrolátum alapu szemcsepp, tartósítószer nélkül.

Adagoló tartósítószer-mentes készítményekhez.

Orvostechnikai eszköz

Az Optavid® egy steril, tartósítószer-mentes, a búzavirág hidrolátján alapuló, fiziológiás ph-val rendelkező, kamillavirág hidrolátot és nátrium-hialuronátot is tartalmazó szemcsepp a szem nedvesítéséhez és ápolásához. A nátrium-hialuronát egy állandó, stabil és ellenálló védőréteget hoz létre a szaruhártyán, amely megvédi a szemet az allergének és a szabad gyökök káros környezeti hatásaitól, miközben nem csökkenti a látóképességet. A búzavirág hidrolát természetes hidratáló tulajdonságának köszönhetően kíméletesen hidratálja, keni a szemet, csökkenti a szem vörösségét. A kamillavirág hidrolát természetes gyulladáscsökkentő és anti-allergiás tulajdonságának köszönhetően segíti az irritált, vörös és fáradt szemet. A különleges összetevők megfelelő kombinációjának köszönhetően az Optavid® szemcsepp ideális a szem szárazságának, bőrpírjának és a káros környezeti hatások  (szél, erős napsütés, száraz levegő, sós víz, füst, túlzott fény, légkondicionált helyiségekben való túlzott tartózkodás, fűtés, hosszan tartó számítógép-monitor használat) következményeinek csökkentésére, így téve lehetővé a kontaktlencse gyakoribb és hosszabb ideig történő használatát is.

A Supreme OSD (Ophthalmic Squeeze Dispenser) csomagolási technológia páratlan mikrobiológiai biztonságot nyújt és biztosítja az oldat sterilitását a felbontás után akár 3 hónapig is.

 

Nettó mennyiség: 10 ml

 

Használati útmutató:

1. Az első használat előtt távolítsa el a biztonsági, reteszelő gyűrűt.

2. Távolítsa el a védőkupakot.

3. Nyomja meg a tartályt, és cseppentsen két vagy három Optavid® szemcseppet a szemébe.

 

Az Optavid® szemcsepp szükség esetén, akár naponta többször is használható.

Használat után zárja vissza a tartályt. A palack tartalmát az első felbontást követő három hónapon belül fel kell használni!

Az Optavid® egy használatra kész, naponta akár többször is, a felmerülő igényeknek megfelelően illetve orvosi ajánlástól függően alkalmazható szemcsepp. A kontaktlencsét viselők használhatják az Optavid® szemcseppet a kontaktlencsék eltávolítása nélkül is.

Bővebben itt olvashat a termékről és a használatáról.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. május 24.
Szállítási díj: 951 Ft