Termékek Menü

Mire jó az iTENS készülék?

Mire jó az iTENS készülék?

Ízületi gyulladásoktól, hátfájdalomtól, izomfájdalomtól szenvedsz, vagy sportsérülésed van?

Tudtad, hogy a karunkon, kezünkön megjelenő, kínzó fájdalmakért, zsibbadásokért és izomgyengeségekért a beidegző perifériás ideg „nyomódása”, az úgynevezett alagút szindróma a felelős és ez enyhébb esetekben otthoni körülmények között is kezelhető?

Kézzelfogható megoldást kínálunk a fájdalmaid otthoni enyhítésére

Az emberek többsége, ha ilyen típusú fájdalmakat, panaszokat észlel, akkor egyből a fájdalomcsillapítóhoz nyúl, mivel azonnali megoldásként a gyógyszerektől várja a fájdalom megszűnését, vagy enyhülését.

Azonban azzal tisztában kell lenned, hogy ezek a gyógyszerek nem csak a fájdalmaidra, hanem a szervezeted többi részére is hatással vannak, és ezzel együtt járnak a nemkívánatos mellékhatások is. A gyógyszerek tartós szedése ugyanis gyomor-bélrendszeri problémákhoz vagy más panaszokhoz vezethet.

Fájdalomkezelés otthon

A mi ajánlatunk egy modern elektroterápiás eszköz, melynek neve iTENS és amely készülék egyesíti a mai csúcstechnológiát a fizikoterápiában a jól ismert TENS terápiával.

Az iTENS készülék használatával hatékony és tartós fájdalomcsillapítás, izomgörcsoldás érhető el, valamint sportsérülés utáni regenerációra is eredményesen alkalmazható. Ez egy olyan kisméretű orvostechnikai eszköz, amely bármikor ott lehet nálad, könnyen elérhető, és egy okostelefon segítségével működtethető, zavaró elektromos vezetékek nélkül.

Hogyan működik az iTENS készülék?

Az iTENS készülék kis áramerősségű elektromos ingerléssel meglepően gyorsan képes enyhíteni az izomfájdalmaidat, ízületi panaszaidat. A készülék használata akár már 1-2 kezelés után is érezteti jótékony hatását, ha pedig rendszeresen alkalmazod, akkor hosszabb időre is képes megszüntetni az ízületi, vagy izom fájdalmaidat.

Gondoltad volna, hogy a mai orvostechnológia már olyan szintre emelkedett, hogy egy ilyen apró berendezés segíthet NEKED az otthoni fájdalomcsillapításban, izomgörcsoldásban, vagy sportsérülés utáni hatékony regenerációban?

Mennyibe kerül az iTENS készülék?

A legjobb helyen jársz, ha meg szeretnéd tudni az iTENS készülék árát. Nincs kockázat! Vállalkozásunk 30 napos elállási garanciát ajánl, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy az iTENS készülék hatékony megoldás az otthoni fájdalom kezelésére.

Vásárold meg az iTENS készüléket webáruházunkban!

Előző blogcikkünket itt találod: Ismerd meg a B-Cure lágylézer készülék előnyeit!