Mire használja egy élsportoló a lágylézert?

Mire használja egy élsportoló a lágylézert?
Hársfalvi Júlia a Ferencváros kézilabdázója osztja meg velünk a lágylézerrel kapcsolatos tapasztalatait.

Sérülések a sportban

Saját tapasztalataim szerint, a sportorvosok általános véleménye, hogy a legtöbb "komoly" sérülésre sajnos az a jellemző, hogy a korábban sérült testrészeink már sose lesznek ugyanolyanok, mint amilyenek a sérülést megelőzően voltak. Ami, viszont elsődleges cél lehet az ilyen eseteknél, hogy a sérülés előtti funkció és forma visszanyerése és fenntartása a sportoló számára a lehető leghamarabb bekövetkezzen.

Profi kézilabdázóként az edzések, meccsek komoly igénybevételt jelentenek a testem számára, Nincs olyan alkalom, hogy ne szednék össze egy-két kisebb, nagyobb sérülést. Szerencsére a legtöbb esetben, "csupán" zúzódások, húzódások, horzsolások a legjellemzőbbek.

 

Mire használom ÉN, a B-CURE SPORT lágylézert?

A lágylézer készüléket elsősorban a talpamra és sarkamra használom, mert sajnos korábban én is megtapasztaltam a hosszan elhúzódó talpi bőnye gyulladás (plantar fasciitis), illetve a szakadás kellemetlenségeit.

Mióta megismerkedtem a lágylézer kezelés lehetőségeivel, bátran alkalmazom a fent említett sérüléseimre. Sajnos a talpi bőnye gyulladás időszakosan újra és újra jelen van az életemben. A  lágylézeres kezelések következtében a gyógyulási idő tényleg felgyorsul, a fájdalom, pedig sokkal kisebb, mint korábban. Most már a hétköznapokban az edzések, gyógytorna, prevenciós gyakorlatok, kezelések mellé, kiegészítő kezelésként, szinte minden esetben használom a B-CURE SPORT lágylézer készülékemet.

 

Szeretem a praktikusságát, no és persze a hatékonyságáról nem is beszélve

Számomra azért is praktikus, mert a nap bármely szakában használhatom, az utazások során is magammal vihetem és az otthon kényelmében is mindig kéznél van. Egyszerű használata, pedig senkinek nem okozhat gondot, így lefekvés előtt, akár olvasás vagy filmnézés közben is zavartalanul “teszi a dolgát”.

A  B-CURE SPORT lézerkészülék hatékonyságáról hamar meggyőződtem, ezért is használom, amikor szükségesnek érzem vagy amikor a csapatorvosunk kifejezetten javasolja.

Vásárold meg, de ha előtte szeretnél meggyőződni arról, hogy a te problémádra megoldást jelent-e a lágylézer kezelés, béreld ki a készüléket 1-2 hétre és győződj meg róla te magad.

Midenkinek csak ajánlani tudom, akiknél jelen vannak az aktív sport okozta sportsérülések a saját vagy családtagjai életében.