microINR véralvadásmérő készülék

316.230 Ft

Rendszeres véralvadásgátló terápiára van szüksége?

A microINR véralvadásmérő készülék INR szint meghatározására alkalmas eszköz. A rendszeres INR mérés K-vitamin antagonista alapú orális véralvadásgátló terápiát folytató páciensek számára létfontosságú. A rendszer friss kapilláris vérmintából közel laboratóriumi pontossággal határozza meg a prothrombin időt, majd kalkulálja az INR értéket. Otthoni önellenőrzésre és professzionális felhasználásra egyaránt alkalmas in vitro (testen kívüli) diagnosztikai eszköz. 

A microINR rendszer megfelel az ISO 17593:2007 szabvány kritériumainak. Használata egyszerű, nem igényel előzetes ismereteket és szakképesítést. A készülék beépített, tölthető akkumulátorral működik, kompakt, hordozható eszköz.

Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2022. május 24.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Orális véralvadásgátló terápiák monitorozása, az INR érték

Az orális véralvadásgátló terápiák pitvarfibrillációs zavarral diagnosztizált, vagy műbillentyű beültetésen átesett betegek thromboemboliás eseményeinek (például: vénás trombózis, tüdőembólia) megelőzését szolgálja. A terápiás kezelés szükségszerű velejárója a véralvadásgátló dozírozás beállításához használt véralvadás teszt.

Az INR érték a protrombin időből (fibrin kialakulásának ideje) nemzetközi matematikai képlet alapján származtatott érték.

A jelenleg Magyarországon kapható INR monitorozásával beállított K-vitamin antagonista alapú véralvadásgátlók (kumarin származékok): Syncumar (Acenocumarol), Marfarin, Warfarin

A microINR® rendszer

A microINR® K-vitamin antagonista alapú orális véralvadásgátló terápia monitorozására alkalmas mérőrendszer. A microINR® friss kapilláris vérmintából kvantitatív módon határozza meg a prothrombin időt majd kalkulálja az INR értéket. A microINR® otthoni önellenőrzésre és professzionális felhasználásra is szánt in vitro (testen kívüli) diagnosztikai eszköz.

A microINR® rendszer része a teszt elvégzéséhez használt mikrofluidikai gyorsteszt (Chip). Az eldobható Chip biztosítja a nagy pontosságú és gyors eredményeket, illetve a minták közötti keresztfertőzések és felhasználásból eredő esetleges hibák kiküszöbölését. A Chipen lévő QR kód biztosítja az automatikus LOT kódolást.

Mérőképesség és pontosság

A microINR® rendszer klinikai validációja alapján (ACL ELITE PRO referenciával szemben) megfelel az ISO 17593:2007 szabvány kritériumainak.

Hasonló termékek

Utolsó 2 db raktáron
40.688 Ft