Lescale - Intelligens testösszetétel elemző mérleg

29.900 Ft

Intelligens testzsírmérleg nagy kijelzővel

Több elemzési mód, minden helyzethez

A hasonló termékek funkciói mellett ez a termék új baba üzemmóddal is rendelkezik! Intelligensen válthat sportolási módokat, beállíthatja a testtömeg-kezelési stratégiákat, meghatározhat célokat melyeket el szeretne érni, optimalizálhatja a teljesítményt a mérőszámok segítségével, illetve a készülék segítségével a testösszetétel eredményeinek változásait folyamatosan nyomon követheti, elemezheti.

Jellemzők
・Pontos, gyors mérés 4 nagy pontosságú érzékelőn alapul 
・Támogatja a pulzusmérést az egészségromlás megelőzése érdekében 
・Beépített adatmemória chip, 100 adatkészletet tárol 
・A LED kijelző 8 lényeges mérést mutat 
・Kilogrammban megadott értékek
Lehetővé teszi akár 24 különböző felhasználó számára, hogy nyomon kövesse értékeit

Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Várható szállítás: 2022. január 26.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Megbízható pontosság

Ha a monitorozási értékek nem pontosak, nem lehet tudni a zsírvesztés előrehaladását.
Technológiánk garantálja a pontosságot.


 

Miért Viatom?

 

Kövesse nyomon az egészségügyi állapotának változásait

 

Vihealth alkalmazás 15 mérési érték részletes diagramjait tartalmazza, és elmenti az előzményadatokat, hogy nyomon követhesse a testösszetétel változásait napok, hetek, hónapok vagy akár évek alatt. Az egyértelmű adattáblázatok könnyen átláthatók, jól használhatók a cukorbetegek, elhízott betegek, hiperlipidémiás betegek és a posztoperatív betegek, mint például a veseátültetésen átesettek, hiszen az adatok követése egyértelműen segít, hogy megértsék a fizikai változásokat és megbízható adatokkal szolgáljanak a kezeléshez és a posztoperatív indexvizsgálathoz.

 

Baba üzemmód

Ez a megbízható mérleg, nagyszerű választás a baba súly növekedésének megfigyeléséhez. Ehhez, az applikációban nyissa meg a Holding baba módot, először mérje le a felnőttet, majd vegye magához a babát és tartsa karjaiban amíg a készülék a mérést el  nem végzi. Ezután az alkalmazás képernyőjén megjelenik a baba súlya.

(Megjegyzés: A Baba módban csak a baba súlyát lehet mérni. A testösszetétel mérést csak 16 éven felüliek esetén).

Sportoló mód

Az atléta üzemmód azoknak az felhasználóknak kifejezetten ajánlott, akik régóta foglalkoznak fizikai tevékenységgel, vagy akik rendszeresen, hetente 3 -nál többször végeznek testmozgást (csak 18 év felettiek esetén).

A testmérleg-monitor segíthet a sportolóknak a mért adataik nyomon követésében, fizikai határaik elemzésében, kitűzött céljaik elérésében, illetve a testükben végbemenő változások megismerésében.

Pulzusmérés

A fiziológiai és edzettségi változások az egészség fontos mutatói. A rendszeres futással és a Viatom intelligens testzsírmérleggel a pulzusszám figyelésével a felhasználók optimalizálhatják a maguk számára megfelelő átlagot, meghatározhatják a személyes edzésükhöz megfelelő intenzitás nagyságát és konkrét heti célokat tűzhetnek ki. 

A viatom óvja szíved egészségét!