Hogyan támogatják a propoliszos készítmények az egészségedet?

Hogyan támogatják a propoliszos készítmények az egészségedet?

Bemutatjuk a horvát Apipharma gyógyszeripari vállalatot, akiknek a termékei már a világ 33 országában megvásárolhatók. Ez a vállalat 1996-ban alakult meg és kezdetben egy családi, méhészeti vállalkozás volt.

A horvátországi gyógyszer kereskedelmi vállalat magyar és horvát termelők méhészeti termékeiből készít nagy tisztaságú, szigorúan ellenőrzött tisztaságú étrendkiegészítőket és orvostechnikai termékeket.

Amellett, hogy elsősorban orvosi, gyógyászati termékeket gyártanak, a hagyományos növényi alapú gyógyszerek előállítása lett a fő profiljuk.

Melyek ezek a növényi alapú gyógyszerek?

Méz: légúti fertőzésekre, gyulladásokra, torokgyulladásra, légcsőhurutra, gyomorhurutra, illetve általános immunrendszer erősítésre is alkalmazhatod

Méhpempő: használhatod fizikai teljesítményed növelésére, a szellemi tevékenységed és koncentráló képességed fokozására, immunrendszered erősítésre, valamint a koleszterin szinted csökkentésére is.

Propolisz vagyis méhszurok: mivel olyan biológiailag aktív komponensekből áll, mint a flavonoidok és a fenolsavak, ezért hatékony megoldás baktérium-, gomba-, és vírusok ellen, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és alkalmazható akut vagy krónikus betegségek gyógyításában is. Ezek mellett helyi érzéstelenítő, biostimuláns és immunerősítő hatása is van.

Propolisz tartalmú kenőcs rovarcsípés okozta irritált bőrre

Pikosan® kenőcs rovarcsípés okozta irritált bőrre

MEGNÉZEM

Az Otthoni-kezelés.hu weboldalon megtalálod a:

A Hemopropin® propolisz tartalmú kenőcsöt, amely kitűnő megoldás az aranyér okozta kellemetlenségek enyhítésére.

Az Apipol® kenőcsöt, amely hidratálja és nyugtatja a dehidratált bőrt. Alkalmazhatod enyhén irritált és kivörösödött bőrre, pelenka kiütésre, kisebb felületi bőrsérülések és enyhe égési sérülések esetén, illetve rovarcsípés után a viszkető érzés csökkentésére.

Az Optavid® szemcseppet, amely egy tartósítószer-mentes, a búzavirág hidrolátján alapuló, fiziológiás ph-val rendelkező, kamillavirág hidrolátot és nátrium-hialuronátot is tartalmazó készítmény, amelyet eredményesen használhatsz a szemed nedvesítéséhez és ápolásához.

A Herpasan® kenőcsöt, amely propolisz tartalmának köszönhetően hatékony megoldás a herpesz kezelésére és hidratálja az enyhén irritált, repedezett és kipirosodott bőrödet.

Kíváncsi vagy a többi propolisz alapú készítményre is? 

Az Otthoni-kezelés.hu honlapján találhatsz még propoliszból készült kenőcsöt például rovarcsípés okozta irritáció enyhítésére, propolisz tartalmú kenőcsöt gombás fertőzések kezelésére, illetve gyulladt torok tüneteinek enyhítésére is kifejlesztett propolisz tartalmú szájspray-t.

Ebből a blogcikkből is láthatod, hogy propolisz mennyire sokoldalúan felhasználható természetes anyag, amely a TE egészségedet szolgálja!

Előző írásunkat itt olvashatod el: Az éjszaka betegsége, ami párkapcsolatokat tesz tönkre!