Hogyan segíti a mobil EKG az egészségedet?

Hogyan segíti a mobil EKG az egészségedet?

Ha számodra is fontos az egészséged megőrzése és a kardiológia problémák monitorozása, akkor egy hordozható, apró mobil EKG-készülék lehet a szívőröd.

Kardiológiai problémák nyomonkövetése

Ez a berendezés széleskörű felhasználhatóságának, pontosságának, valamint prevenciós funkcionalitásának köszönhetően egyre népszerűbb az egészségükre valamit is adó emberek körében.

Bemutatjuk a Ckeckme Pro multifunkciós mobil EKG készüléket

A Ckeckme Pro multifunkciós mobil EKG készülék a Viatom Checkme család egyik legokosabb tagja. A Bluetooth-os mobiltechnológia révén lehetséges a kommunikáció a háziorvosoddal, vagy a kardiológusoddal, aki megkapja a CheckMe diagnosztikai műszer adatait és ennek birtokában dönthet a további teendőkről. A készülék ugyanakkor önmaga is képes másodpercek alatt, a beteg számára is informatív értékelést végezni.

Ckeckme Pro-Multifunkciós mobil EKG

Ckeckme Pro-Multifunkciós mobil EKG

MEGNÉZEM

Olyan funkciókkal rendelkezik, mint az EKG, pulzoximetria, alvás ellenőrzés, vérnyomás kontroll, infra lázmérés, lépésszámláló.

Egyaránt hasznos orvostechnikai eszköz orvosnak, pácienseknek, hiszen nagyon könnyű a súlya, valamint könnyen megtanulható a kezelése is.

Milyen előnyei vannak a mobil EKG berendezések használatának?

Az a nagy előnyük, hogy, ha bizonytalan panaszaid vannak például gyakran magas a vérnyomásod, asztmás vagy, "szívdobogást", rendszertelen szívműködést érzel, azonnal, akár otthonról is küldheted az EKG-t vagy a véroxigén adatokat közvetlenül az orvosodnak. Ez a gyors diagnózis pedig őszintén megvallva - bizony életmentő is lehet!

Checkme LITE -Multifunkciós mobil EKG

Checkme LITE -Multifunkciós mobil EKG

MEGNÉZEM

Gondoltad volna, hogy a Checkme mobil EKG berendezés az alapellátásban gondozásra, követésre és nehezen diagnosztizálható esetek felismerésére is alkalmazható, hiszen a háziorvosokat, szakorvosokat is segíti abban, hogy szívpanaszok esetén a lehető leggyorsabb és legpontosabb diagnózishoz juthassanak olyan esetekben is, amikor a 12 csatornás EKG nem áll rendelkezésre

A stroke-ot okozó vérrög kialakulásának megelőzésében is segíthet a mobil EKG készülék?

A szélütés nem csak az idősek betegsége, hanem minden korosztályt érinthet. A legfrissebb adatok szerint 50 ezer magyar kap stroke-ot évente.

Hazánkban a súlyos népegészségügyi problémát jelentő stroke, vagyis az agyi érkatasztrófa, szélütés megelőzésében is fontos szerepet játszhat a mobil EKG készülék. Ugyanis használatával az időben felismert szívritmuszavar kezelése megelőzheti az agyi érelzáródást, ami súlyosabb esetekben bénuláshoz, vagy akár halálhoz is vezethet.

Válaszd te is a mobil EKG készülékünket annak érdekében, hogy megelőzd a stroke-ot, vagy időben értesítsd az orvosodat a kardiológia problémáidról!

Előző blogcikkünket itt olvashatod el: Ismerd meg a legújabb orvostechnikai vívmányokat!