Lescale - Intelligens testösszetétel elemző mérleg

32.990 Ft

Intelligens testösszetétel mérő, elemző mérleg

A Viatom Lescale egy olyan okos mérleg, melyenk segítségével a saját otthonában végezhető el a testösszetétel vizsgálat. 

A készülék segítségével nemcsak a testtömeg változásait láthatja, hanem a testösszetétel eredményeinek változásait is folyamatosan nyomon követheti, elemezheti. A mért eredmények segítségével, átfogó képet kaphat testösszetételének pillanatnyi állapotáról, amely fontos információkkal szolgálhat egészségével kapcsolatban. 

Főbb jellemzők

 • Pontos, gyors mérés, mely 4 nagy pontosságú érzékelőn alapul 

 • Támogatja a pulzusmérést az egészségromlás megelőzése érdekében 

 • Megmutatja a 15 legfontosabb adatot, testösszetételünkről 

 • Beépített memóriával + Bluetooth kapcsolattal rendelkezik

 • Akár, 24 különböző felhasználó értékeinek követése

 • A kijelző 8 lényeges mérést mutat számunkra: 

  • Súly
  • Pulzusszám
  • Testvíz %
  • BMI (testtömeg index)
  • Izomtömeg aránya, % -ban
  • Csonttömeg aránya, % -ban
  • Testtípus meghatározása 

 

Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. március 29.
Szállítási díj: Ingyenes
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

Megbízható pontosság

A Viatom legújabb technológiájának köszönhetően a Lescale testösszetétel elemző készülék, garantálja a pontosságot. BIA-mérés (bioelektromos impedancia analízis) segítségével határozhatjuk meg, melynek során a mérleg a talpon keresztül, gyenge elektromos áramot bocsát a testbe. Az elektromos ellenállás (impedancia) kerül kiértékelésre, melyet a testösszetétel alapján határoz meg a készülék.


 

Miért a Viatom Lescale az okos választás?

 • Nagyobb érzékelő szenzorokkal rendelkezik, mint a hasonló kategóriájú készülékek
 • Extra nagy kijelzőn látható a 8 legfőbb mért adat
 • Megmutatja a 15 legfontosabb mérési értéket a testünkkel kapcsolatosan
 • Ingyenes FitDays applikáció segítségével és Bluetooth kapcsolattal a mért adatok könnyen megtekinthetők, szinkronizálhatók, tárolhatók, tobábbküldhetők

 

Kövesse nyomon az egészségi állapotának változásait

A kiváló minőségű színes VA LED-kijelző minden fényviszonyban nagyon jól olvasható. Akár, 100 különböző felhasználói fiókot lehet beállítani a FitDays applikációban, amely elérhető mind Android, mind iOS rendszeren.

Az alkalmazás 15 mérési érték részletes diagramjait tartalmazza, és elmenti az előzményadatokat, hogy nyomon követhesse a testösszetétel változásait napok, hetek, hónapok vagy akár évek alatt. Minden mért értékről az appban visszajelzést kapunk, így azonnal láthatjuk, hogy a mérés pillanatában mennyire ideális értéket mutat a testösszetételünk. 

Mért paraméterek

 1. Súly
 2. BMI (testtömeg index)
 3. Testzsír-szálazék %
 4. Testsúly zsír nélkül
 5. Bőr alatti zsír
 6. Zsigeri zsír
 7. Testvíz %
 8. Vázizomzat %
 9. Teljes izomtömeg - kg
 10. Csonttömeg - kg
 11. Fehérjék (proteínek) szálalékaránya testben - %
 12. BMR - Alapanyagcsere
 13. Relatív testkor
 14. Pulzusszám
 15. Pulzus index

Az egyértelmű adattáblázatok könnyen átláthatók, jól használhatók a cukorbetegek, elhízott betegek, hiperlipidémiás betegek és a posztoperatív betegek számára, hiszen az adatok követése egyértelműen segít, hogy megértsék a fizikai változásokat és megbízható adatokkal szolgáljanak a kezeléshez és a posztoperatív indexvizsgálathoz.

Kinek és miért ajánlott egy ilyen okos mérleg otthona?

Egészséges életmód követése, a súlycsökkenés vagy gyarapodás nyomon követése, az életmódváltásunk hatékonyságának ellenőrzése rendkívül fontos. Mindehhez elengedhetetlen egy pontosan mérő, kiváló minőségű okos mérleg.Ha bármilyen célunk van az egészséges életmóddal kapcsolatban, nem csak a változások figyelemmel kísérését segíti, de rendkívül ösztönzően hathat, ha láthatjuk a testünkben végbemenő eredményeinket. 

 

Baba üzemmód

Ez a megbízható mérleg, nagyszerű választás a baba súly növekedésének megfigyeléséhez. Ehhez, az applikációban nyissa meg a Holding baba módot, először mérje le saját magát, majd vegye magához a babát és tartsa karjaiban amíg a készülék a mérést elvégzi. Ezután, az alkalmazás képernyőjén megjelenik a baba súlya.

(Megjegyzés: A Baba módban csak a baba súlyát lehet mérni. A testösszetétel mérést csak 16 éven felüliek esetén).

 

Miért ajánlott kifejezetten sportólok számára a Lescale használata?

Az atléta üzemmód azoknak az felhasználóknak kifejezetten ajánlott, akik régóta foglalkoznak fizikai tevékenységgel, vagy akik rendszeresen, hetente 3 -nál többször végeznek testmozgást (csak 18 év felettiek esetén).

A testmérleg-monitor segíthet a sportolóknak a mért adataik nyomon követésében, fizikai határaik elemzésében, kitűzött céljaik elérésében, illetve a testükben végbemenő változások megismerésében.

Pulzusmérés

A fiziológiai és edzettségi változások az egészség fontos mutatói. A rendszeres futással és a Viatom Lescale intelligens testzsírmérleggel a pulzusszám figyelésével a felhasználók optimalizálhatják a maguk számára megfelelő átlagot, meghatározhatják a személyes edzésükhöz megfelelő intenzitás nagyságát és konkrét heti célokat tűzhetnek ki. 

A Viatom Lescale testösszetétel elemző mérleg, óvja szíve egészségét!