Termékek Menü

TENS

Fáj a háta? Izomfájdalma, vagy ízületi gyulladása van? Alagút szindrómától szenved? Esetleg sportolás közben sérült meg?

Az iTENS-szel a hatékony és tartós fájdalomcsillapítás, izomgörcsoldás vagy sportsérülés utáni regeneráció könnyen elérhető, mindössze egy kisméretű orvostechnikai eszköz és egy okostelefon segítségével.

Rendezés:

Fáj a háta? Izomfájdalma, vagy ízületi gyulladása van? Alagút szindrómától szenved? Esetleg egy sportsérülésből szeretne felgyógyulni?

Általában ilyen panaszok esetén fájdalomcsillapító gyógyszereket szedünk be, hiszen minél hamarabb meg szeretnénk szüntetni a fájdalmat.

Tudnunk kell azonban, hogy ezek a gyógyszerek nem csak a fájdalomra, hanem a test többi részére is hatással vannak, és nemkívánatos mellékhatásokat okozhatnak. Tartós szedésük gyomor-bélrendszeri panaszokat eredményez.
Mit ajánlunk mi?

Az iTENS egy modern elektroterápiás eszköz, amely egyesíti a mai csúcstechnológiát a fizikoterápiában jól ismert TENS terápia bizonyított eredményeivel. A hatékony és tartós fájdalomcsillapítás, izomgörcsoldás vagy sportsérülés utáni regeneráció most egy kisméretű orvostechnikai eszköz és egy okostelefon segítségével könnyen elérhető.

Az iTENS készülék kis áramerősségű elektromos ingerléssel enyhíti a fájdalmat, meglepő gyorsasággal. Már 1-2 kezelés után is jól érezhető a hatása, rendszeres használatával pedig akár hosszabb időre megszüntetheti a fájdalmat.

Nincs kockázat!
100% pénzvisszafizetési garanciát ajánlunk.
Biztosak vagyunk benne, hogy az iTENS készülék Ön fájdalmát is eredményesen enyhíti.
Ha Önnek mégsem segít, a vásárlástól számított 30 napon belül visszafizetjük az árát!

Előrendelhető
34.990 Ft