Termékek Menü

CheckMe PRO -Multifunkciós mobil EKG

Ár:
145.000 Ft

Rosszul alszik, fáradtan ébred? Gyakran magas a vérnyomása? Vagy légzési gondokkal küzd, esetleg asztmás? Netán szívtáji fájdalmak, "szívdobogás" ézés gyötri? A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer egy forradalmi találmány azoknak, akik szeretnék ezeket a kontrollokat rendszeresen, bárhol, bármikor, egyszerűen és saját maguknak - tehát orvos nélkül - elvégezni mindössze egyetlen perc alatt!

"Kipróbáltam a CheckMe diagnosztikai műszert, nagyon jó a véleményem, használható orvosnak, pácienseknek, könnyű a súlya, érthető a kezelése, gyorsan ad felvilágosítást a páciens állapotáról, az eredmények kiértékelése gyors és pontos. Köszönettel, üdvözlettel
Dr. Káldi Mária"
 
Funkciók: EKG, pulzoximetria, alvás ellenőrzés, vérnyomás kontroll, infra lázmérés, lépésszámláló. Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel, ingyenes mobil alkalmazás, ingyenes számítógépes szoftver
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Várható szállítás: 2021. január 19.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Kinek ajánlott a CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer?

Kinek ajánlott a CheckMe - Egészség Ellenőrző MűszerNem csak azoknak, aki a fent felsorolt tüneteket már tapasztalják!

Hasznos megelőző eszköz lehet azoknak is, akik életmódjukból adódóan fokozottan stresszes vagy egyéb szempontból veszélyes foglalkozásúak...

 • Pilóták

 • Vezető beosztású személyek

 • Újságírók

 • Brókerek

 • Informatikusok

 • Pénzügyi szakemberek

 • Ügyfélszolgálati munkatársak

 • Magasban dolgozók

 • stb.

Kinek ajánlott a CheckMe - Egészség Ellenőrző MűszerDe igen jó szolgálatot tehet a sport, hegymászás, vagy egyéb extrém tevékenységek esetén is, hiszen eredményesség mérésre is alkalmazható és életfunkciókat is ellenőrizhet vele. Hasznos eszköz baleset vagy rosszullét esetén, hogy monitorozzuk a sérültet. Nagy hasznát vehetik...

 • sportolók, edzők

 • életmentő foglalkozásúak

 • háziorvosok, fogorvosok, nővérek és betegápolók

 • még az állatorvoslás területén is alkalmazható

Jól kihasználható a legtöbb családban, különösen, ahol idősek napi egészségi állapotának ellenőrzése szükséges.

G.László  Szegedi vásárlónkat többször is műtötték már szívritmus zavar miatt. A CheckMe használata után ezt írta nekünk:

“Már megtérült a Checkme Pro ára, mert sajnos egyértelműen kimutatta a visszatért pitvarfibrillációt. Ezenkívül PSVT-t (paroxizmális supraventriculáris tachycardiát) másik neve Atrioventricular reentrant tachycardia (AVRT) & nodal reentrant tachycardia (AVNRT) is sikerült kimutatni vele. A kardiológusom szerint tankönyvi minőségű mint technikailag, mint élettanilag a nálam jelentkezett és Checkme által EKG felvételen rögzített PSVT. “Nagyon boldog vagyok ettől :D.” Most fogják műteni mindkettőt egyszerre. Checkme nélkül nagyon nehéz lett volna bizonyítani, mert amikor éreztem a problémát, hiába mentem orvoshoz, mire EKG-t helyeztek rám (több óra múlva) mindig elmúlt.”

 

Mégis mi mindent tud a CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer?

Mégis mi mindent tud a CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer?Ez a kényelmes és sokoldalú eszközt a korai diagnózishoz, megelőzésekhez tervezték. Profi és folyamatos ellenőrzést biztosít, mégis játszi könnyedséggel használható otthon is, nem igényel szakértelmet.

Méretéből adódóan - kb. névjegykártya nagyságú  - 8,8x5,6x1,3 cm - bárhová magával viheti és 20 másodperc alatt elvégezheti a szükséges ellenőrzéseket.

Univerzális műszer, amelyet igen hasznos funkciókkal szereltek fel:

 • EKG

 • Pulzoximetria

 • Vérnyomásmérés

 • Alvás monitorozás

 • Infra lázmérő

Napi ellenőrzés funkciója pillanatok alatt felméri egészségi állapotát és rögzíti saját memóriájában. Ezeket képes megosztani okostelefonjával, számítógépével, amiről már egyszerűen továbbküldhető akár kezelő orvosának is.

Ezen kívül funkciónál óraként, van benne naptár, emlékezteti a gyógyszer bevételre és Pedométerrel ( Lépésszámlálóval ) is felszerelték.

Csak 20 másodperc és kijelzi...

...a vér oxigén telítettségét, szívritmust, légzési hullámokat, EKG-t, vérnyomást. Egyetlen lépés, vezetéknélküli használat, egyértelmű érintéssel működő kijelző!

Akár 4 felhasználó adatait is folyamatosan követheti vele és akár 100 mérési eredményt is el tud tárolni!

EKG vizsgálatEKG rögzítés

Mérés vezetékkel, vagy anélkül

4 mérési mód

EKG-ja 30mp / 60mp / 90mp -es rögzítése visszajátszható.

Állapotát egy mosolygó vagy szomorú arc egyértelműen és megbízhatóan jelzi!

Vérnyomás követés

20 másodperc alatt mér, mandzsetta nélküli egyszerű, de megbízható használat. Követi az eltéréseket, rögzíti az eredményeket!

Mégis mi mindent tud a CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer?     

Infra lázmérő

Infra lázmérő

3 másodperces, pontos mérés, digitális kijelzés, eredmény tárolás

Alvás monitorozás

Alvás monitorozás - Alvászavarok szűréseKényelmes karövvel és puha szilikon érzékelővel végezheti a mérést. Képes akár 10 órán keresztül is rögzíteni az adatokat és megmutatni a...

 • pulzusszámot

 • a legalacsonyabb -

 • és átlagos oxigén telítettséget,

 • az oxigénhiányos időszakok számát és idejét.

Kimutatható az alvási apnoe. Az Obstuktív alvási apnoe egy nagyon gyakori, de ritkán kimutatott probléma!

 

Pedométer - Lépésszámláló

LépésszámlálóNagypontosságú 3D érzékelővel felszerelt, így pontosan számolja a lépéseket, az elfogyasztott kalóriát és az elégetett zsír mennyiségét. Intelligens algoritmust használ a távolság és sebesség számításhoz.

 

A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer alacsony energiafogyasztású beépített Li-ion újratölthető akkukkal adjuk, amely készenléti módban több mint 2 hónapig, folyamatos működéssel 12 óra feletti ideig áll rendelkezésre.

 

Alkalmazás

A A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer használat során rögzíti és tárolja az adatokat. Azonnali visszajelzése alapján egy rajz segít abban, hogy szükség van e szakemberre, orvosra, vagy sem. A mosolygós "fejecske" azt mutatja, minden rendeben!

Ezek után Bluetooth kapcsolat segítségével az adatok számítógépre vagy mobil eszközre menthetők és könnyen tovább küldhetők, megoszthatók a kiértékelésben jártas személlyel, kezelőorvossal. A CheckMe ingyenes IOS és Android alkalmazást biztosít az adatok letöltéséhez és az orvosának való azonnali eljuttatásához!

CheckMe alkalmazása

Gyakran ismételt kérdések...

"Félek, hogy nem tudom majd használni?"

A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer-t úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen és akár a kijelzőn megjelenő képekről is el lehessen igazodni. Minössze néhány érintés és az ellenőrzés kezdődik. A legtöbb tesztet pedig egyszerűen kézbe véve, kényelmesen tartva végzi el a készülék. De mivel többen aggódtak, hogy még ennek ellenére sem biztos, hogy tudják használni, így felajánlunk hozzá egy ingyenes betanítást az átadás alkalmával és 30 napos 100%-os pénzvisszafizetés garanciát vállalunk a használhatóságra. Próbálja ki rizikómentesen!

"Félek, hogy nem tudom majd kiértékelni az eredményeket?"

A betanításunk alkalmával az adatok tárolása, továbbküldése és értékelése feladatokat is részletesen átvesszük és magyarnyelvű használati útmutatója is egyértelmű segítséget nyújt!

Vannak olyan funkciók, ahol Önnek csak a jeleket kell figyelni a kijelzőn. Ha szomorú arcú fejet lát a kijelzőn, csak vigye el orvosához a géptől kapott eredményt és ő érteni fogja a számára fontos adatokat is!

"Biztosan pontos egy ilyen eszköz?"

A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszert megelőzésre, gyors felmérésekre tervezték. Természetesen nem helyettesíti a kórházban elvégzett vizsgálatokat, de hatékonyan felhívja a figyelmet a rendellenességekre és számos szakember is használja külső helyszíneken, vagy olyan rendelőkben, ahol nem áll rendelkezésre komolyabb berendezés. Tehát összegezve, megbízható, pontos adatokat ad!

"Nem túl magas az ára egy ilyen kis eszközhöz képest?"

Egy ilyen komplex diagnosztikai eszköz valóban nem pár ezer forint, de manapság egy egyszerű mobiltelefon is sokszor kerül ennyibe. A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer viszont képes időben jelezni egy gyermek alvászavarait, vagy egy idős ember infarktus közeli állapotát is. Egyetlen időben jelzett problémánál máris felbecsülhetetlen értékű lehet a használata!

Rizikómentes kipróbálásMennyibe kerül?

A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer nem a pár ezres, de nem is tízezeres katergóriájú készülék, de lássuk be, nem is lehetne túl nagy bizalma benne senkinek, ha ilyen kivételes tudást nevetséges áron forgalmaznának.

A CheckMe - Egészség Ellenőrző Műszer-hez ráadásul jár:

 • 1 év teljeskörű jótállás
 • 30 napos 100% elégedettségi garancia
 • ingyenes házhoz szállítás és használatának betanítása

Rendelje meg itt és pár napon belül már kontroll alatt is tarthatja egészségéi állapotát:

Kosárba

Hasonló termékek

Utolsó 3 db raktáron

A legsokoldalúbb mini EKG. 

Nem csak sokoldalú, de mobilis is.

A Checkme Pro DOCTOR multifunkciós EKG készülék a Viatom Checkme család legokosabb tagja.

Alaptulajdonságaiban megegyezik a Checkme PRO-val, de még annál is többet tud!

164.900 Ft
Utolsó 4 db raktáron

A Viatom termékcsalád színes kijelzővel rendelkező, multifunkciós tagja. Mini EKG és pulzoximéter a zsebben. 

A 2.4” színes érintőképernyővel és könnyen értelmezhető menüvel a Checkme LITE használata hihetetlenül egyszerű.

Méretének és súlyának köszönhetően bármikor, bárhová magával viheti.

Funkciók: EKG, pulzoximetria, vérnyomás kontroll. Saját memória, Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel, ingyenes mobil alkalmazás, ingyenes számítógépes szoftver.

99.900 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Vajon honnan tudja valaki, hogy egészséges? Ön biztos benne, hogy az?
Sajnos számos szívprobléma tünetmentes! A legtöbb ember tehát nem is tudja, hogy nincs valami rendben, csak amikor már komoly baj van. Ráadásul a probléma - pl. plusz dobbanások a szívben - nem mindig kimutatható, mert ritkán jelentkeznek abban a pillanatban, amikor a beteg orvosnál van.

Ez a névjegykártya méretű hordozható EKG-t kifejezetten otthoni használatra fejlesztették ki, így bármely egészségtudatos ember napi szintű kontroll alatt tarthatja egészségét. A WIWE segít abban, hogy időben értesüljön a stroke vagy a hirtelen szívleállás kockázatáról. Az adatok kiértékeléséhez elegendő a okostelefonja, amely kirajzolja az EKG görbéjét és egyértelműen jelzi, hogy milyen állapotban van. A WIWE felméri a szívizom állapotát és szöveges értékeléssel is segíti a mérés értékelését. A méréseket és rögzített adatokat elmenti és képes átküldeni könnyedén orvosának.

Tudjon meg róla többet és tartsa Ön is kéznél egész családja számára!

87.990 Ft