Termékek Menü

API-PATIKA - API TERÁPIA

Az apiterápia kifejezés az Apis (méh) és a terápia (gyógyítás) szavakból származik, és nevéből következően a méhészeti termékek – méz, virágpor, propolisz, méhpempő, méhméreg – gyógyító célú felhasználását jelenti.

Az apiterápia kifejezés az Apis (méh) és a terápia (gyógyítás) szavakból származikAz ember ősidők óta ismeri és használja ezeket a termékeket, amelyek koncentráltan tartalmazzák a növényekben található szerves anyagokat, a méhek anyagcseretermékeivel, speciális enzimjeivel és hormonjaival keverten.

Ezek a természetes anyagok koncentráltan tartalmazzák a szervezet működéséhez is szükséges létfontosságú anyagokat. Rendszeres fogyasztásuk segíti az egészség megőrzését és az immunrendszer megfelelő működését.

Rendezés:

Egyesíti a propolisz és a gyógynövények (pimpófű, tölgyfa háncs, kamilla, borsmenta) gyulladáscsökkentő hatását az ínyre és a szájnyálkahártyára és gyorsítja annak regenerációját. Ezen kívül enyhe érzéstelenítő hatása is van. Javasolt ínysérülések, ínygyulladások, ínyvérzés, aphta, rossz szájszag, szájüregi fájdalmak kezelésére. Adagolás: Naponta 2-3-szor a problémás területre fújni. 1 üveg 20 ml oldatot tartalmaz.

Gyártó: Apipharma
Raktáron
2.900 Ft