Termékek Menü

Létezik hatékony szénanátha kezelés, mellékhatások és fájdalom nélkül?

Szénanátha alternatív kezeléseTényleg létezhet mellékhatásoktól mentes és hatékony megoldás a szénanáthára?
Nos... aki már sok mindent kipróbált, kétkedve fogadja az ilyen híreket. Bevallom, orvos létemre még először én magam is.

De mivel olyan sokan számoltak be nekünk leveleikben, hogy ilyenkor nem kapnak levegőt, eldugul az orruk és nem tudják magukat kipihenni, elkezdtünk a szénanátha hatékonyabb otthoni kezelésére alternatív megoldást kutatni, hogy ebben is tudjunk segíteni olvasóinknak. Kutatásaim elképesztő eredményeket hoztak... érdemes rászánni 5 percet.

 

Állandó orrfolyás, tüsszögés, bosszantó szemviszketés...

Szénanátha - allergiás nátha kezelése...igen, ezek a leggyakoribb tünetei az allergiás náthának, amivel - ha Ön is érintett - biztosan tele már a hócipője. Érthető.

Van aki keresi még a megoldást, és van aki már lemondóan legyint. Ön hogy viszonyul ehhez? Adna még egy esélyt egy tényleg hatásos módszernek, vagy inkább legyintene a lehetőségre?

Bárhogy is áll ezzel a kérdéssel, ez a cikk meg fogja döbbenteni, mert egy vadonatúj módszert találtunk a szénanátha kezelésére, amelyre garanciát is lehet vállalni, annyira működőképes.

Felméréseink szerint az allergiások...

  • 62%-a gyógyszeres kezelést használ, sokan annak ellenére is, hogy nem csökkenti a tüneteiket, de elmondásuk szerint nem merik abbahagyni, hátha rosszabb lesz. Cserébe viszont annál többen panaszkodnak mellékhatásként fáradékonyságról, gyomorpanaszokról, levertségről... stb. 
  • 19%-a az allergiában szenvedőknek már próbált, vagy tartósan használ alternatív kezelési lehetőséget. Itt megtalálható például a homeopátia, sószoba látogatás... de más módszerekről is számolnak be. Azért nem is megyek bele jobban, mert egy közös van benne: nem nyújt igazán megoldást a megkérdezettek nagy részének, csupán némi enyhülésről számolnak be.
  • Van egy 2,5% aki már nem hisz semmiben és akár a gyógyszeres kezelést is abbahagyta, mert semmivel sem rosszabb elmondásuk szerint nélküle. 

A maradék pedig kétfelé oszlik: vagy nincs is tudatában, hogy kéne kezdeni valamit, vagy aktívan keresgél és mindenre nyitott, csak hogy könnyebb legyen. A megoldás úgy tűnik, hogy végre elérkezett.

A megoldás egy klinikailag is igazolt fényterápia kezelésben rejlik

Dr. Csokonay Péter - Lágylézer specialistaLágylézer specialistaként már régebben felfedeztem, hogy a lágylézerek, soft lézerek képesek csökkenteni nátha esetén is a tüneteket, ha közvetlenül az arcüreget, vagy orr nyílását lézerezzük vele. Ez lehúzza a duzzanatot, gyulladást és szabadabb légzést biztosít a nehéz időkben.

A Bionette készülékek gyártója azonban kifejezetten az allergiás nátha kezelésére fejlesztette ki aprócska, ám annál hatásosabb készülékét. Ezt nem kell kézben tartani - mint a hagyományos lágylézert - hanem az orrnyílásba helyezhető és szűk spektrumú vörös fénnyel csökkenti a tüneteket. Magam is allergiás lévén azonnal rendeltem a forgalmazótól egy tesztkészüléket és csodálattal tapasztaltam, hogy két kezelés után csökkentette a tüneteket és nem csak orrfolyás, viszketés mentesen telik a nap, hanem vettem a bátorságot arra is, hogy futni menjek a szabadba. 

"Napi 2 x 4,5 percet használom és tünetmentes a napom"

Mivel a tesztek nagyon biztatóak voltak, kértem a gyártót, hogy Magyarországon is kezdjük forgalmazni a készüléket. Arra kért, hogy csináljunk egy felmérést és szerezzünk egy kontroll csoportot, akik hajlandóak lennének kipróbálni rizikómentesen. 

A teszthez, most adunk egy óriási kedvezményt és 30 nap elállási garanciát. Ha Ön is még a reménykedők táborában van, akkor érdemes kihasználni a lehetőséget, hiszen most tényleg nagyon rizikómentesen megtudhatja, működik-e a mellékhatás mentes megoldás a problémára. Csak egy véleményt kérünk a cserébe 
Az első tesztelők már elkezdték használni és megdöbbenve kérdezik: hol volt ez a készülék eddig?

 

Megér még egy próbát, hogy Ön is első kézből tapasztalja, segíthet-e a Bionette Önnek?
Akkor kattintson ide:
 

KIPRÓBÁLOM A BIONETTE KÉSZÜLÉKET
https://www.otthoni-kezeles.hu/fo_kategoria_79/allergia_88/bionette_-_az_allergias_natha_otthoni_kezelesere_324

 

 

 


Dr. Csokonay Péter - az otthoni kezelések szakértőjeA cikk írója: Dr. Csokonay Péter - lágylézer specialista és az otthoni kezelések szakértője. Célja, hogy olyan innovatív megoldásokat kutasson fel, amelyek segítenek a beteg embereknek otthoni körülmények között, mellékhatások nélkül gyógyulni. Lelkes blogger, közvetlen stílusú tanácsadó és szívesen válaszol akár levélben is a feltett kérdésekre. Személyes konzultációt, diagnózis értelmezést Szegeden és Budapesten egyeztethetnek vele betegei. Írjon neki Ön is, ha kérdése van itt: KAPCSOLAT