Mire jó a Wiwe EKG készülék?

Mire jó a Wiwe EKG készülék?

A hazai fejlesztésű Wiwe EKG készülék egy apró és diszkrét kütyü, amely abban lehet a segítségedre, hogy időben értesülj a stroke, vagy a hirtelen szívleállás kockázatáról.

Ez a mobil EKG készülék CE megfelelőségi jelöléssel rendelkezik, teljesen megfelel az orvostechnikai eszközökre vonatkozó 93/42/EGK irányelvnek, és tanúsítványokkal is rendelkezik.

Ez az apró berendezés főleg lakossági felhasználásra és prevencióra fókuszál.  Alkalmazásával detektálhatóak a kockázati tényezők, kifejezetten a stroke és a hirtelen szívmegállás lehetőségének felmérése. Egyébként a Szív és Érsebészeti Klinika is használja diagnosztikai célokra.

Ha te is egészségtudatos ember vagy, akkor napi szinten kontroll alatt tarthatod az egészségedet, és az adatok kiértékeléséhez elegendő csak az okostelefonod, amely kirajzolja az EKG görbét és egyértelműen jelzi, hogy milyen állapotban vagy.

wive ekg

Mit tud a Wive?

A WIWE felméri a szívizomzatod állapotát és szöveges értékeléssel is segíti a mérés értékelését. A méréseket és rögzített adatokat elmenti és így már képes vagy átküldeni az adatokat az orvosodnak.

Az egri székhelyű Sanatmetal mobil EKG orvostechnikai eszközével könnyedén kideríthetsz néhány olyan egészségügyi paramétert, amit egy véletlenszerűen időzített, random EKG vizsgálattal szinte esélytelen kideríteni.

A Wiwe mobil EKG berendezést bármikor, bármilyen körülmények között használhatod, hiszen csak úgy kirántod a zsebedből és már kivitelezhetsz is egy releváns EKG vizsgálatot. Segítségével olyan hiteles adatokat kaphatsz, melyet a kezelőorvosod is elfogad anélkül, hogy naponta kellene iktatni a programba az egészségügyi ellátó intézményben.

A Holter készülékkel szemben a Wiwe mindössze egy egycsatornás bioelektromos képalkotó eszköz, a 12 elvezetéses EKG I. elvezetésével dolgozik, de képes detektálni az alacsony amplitúdójú P hullámokat is.  Az elemző algoritmus pontossága pedig 98,69%-os.

A Wive hordozható EKG készülék névjegykártya méretű, nagyon jól néz ki, nincs kifejezett gyógyászati segédeszköz jellege, vagy orvosi műszer megjelenése, teljesen hangtalan és szinte észrevehetetlenül használhatod bárhol és bármikor.

Ha szeretnél többet is megtudni mobil EKG készülékeinkről, akkor nézd meg kínálatunkat!

 

A webáruházban elérhető listaárakból most ezeket a kedvezményeket veheted igénybe:

EKG: Checkme Pro és Checkme Pro Doctor - 10%

Lézer: B-Cure Sport, B-Cure Classic lágylézer - 10%

Bionette: Lágylézer készülék - 21%