Lágylézerről MINDENKINEK az alapoktól...

Lágylézerről MINDENKINEK az alapoktól...
Egészségügyi próblémák, amelyekre az emberek a lágylézerben keresnek, találhatnak megoldást!

1. Friss sérülések, sebek, amelyek gyógyulására egyértelműen jótékony hatással van a lágylézer már önmagában is. Pl. húzódások, rándulások, ínhüvelygyulladások, herpesz, friss sebek gyógyulása, felületesebb égési sebek, arcüreg gyulladás, szájüregi gyulladások, stb.

2. Elhúzódó, úgynevezett krónikus sebek. Pl. lábszárfekély, cukorbetegség következtében kialakult sebek, amelyek esetében komplex kezelés részeként lehet eredményesen alkalmazni a lágylézert.

3. Olyan, általában korral járó mozgásszervi elváltozások esetében – például csípő-, térdízületi kopások, gerincmeszesedés stb. -, ahol az alap problémát meggyógyítani nem lehet, de a következményesen kialakuló fájdalom lézerterápiával hatásosan csökkenthető.

 

A fájdalomcsillapítást lehet végezni…

…gyógyszerekkel, injekcióval, fizioterápiával és egyéb módszerekkel, többek között lágylézer kezeléssel is.

Sajnos nincs olyan módszer, amely mindenkire 100%-os hatással lenne, mert különböző szervezetek különböző módokon reagálnak ezekre a kezelésekre.

Éppen ezért, mi szeretnénk elkerülni azt, hogy a lágylézer készülék megvásárlása után derüljön ki, hogy az illető szervezete nem úgy válaszol a lágylézer kezelésre, ahogy azt ő gondolta, vagy esetleg az ő problémájára ez nem is megfelelő kezelési forma.

Ezért ajánljuk fel az érdeklődőknek azt a lehetőséget, hogy kibérelhetnek egy lágylézer készüléket 1-2 hétre, és kipróbálhatják, hogy valóban érzik-e hatékonyságát.

A készüléket csak akkor vásárolják meg, ha már megtapasztalták a pozitív hatását!

 

                                                                                                             

További részletekért, klikk

 

Fontos azt is kiemelni, hogy több típusú lágylézer készülék, és még több, csak annak látszó bóvli van a piacon.

A lágylézerek világában való eligazodáshoz kérje szakember segítségét!