Termékek Menü

Ismerd meg a B-Cure lágylézer készülék előnyeit!

Ismerd meg a B-Cure lágylézer készülék előnyeit!

Számos klinikai vizsgálat igazolja a lágylézer technológia pozitív hatását a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben, ortopédiai problémák kezelésében, illetve a sportsérülések és a krónikus sebek kezelésében.

Több mint 2000 tudományos közlemény is alátámasztja a lágylézer terápia hatékonyságát.

A B-Cure lágylézer hatékonyságát a fájdalomcsillapításban és a krónikus sebek kezelésében számos klinikai vizsgálat bizonyította, és még további klinikai vizsgálatok vannak folyamatban.

Néhány konkrét példa:

1., Állkapocs ízületi fájdalom (TMJ) vizsgálat, Sapienza Egyetem, Róma, Olaszország

●     90 beteg részvételével (30 B-Cure aktív lézer, 30 placebo, 30 fájdalomcsillapító gyógyszer) történt meg a klinikai vizsgálat, akiknek állkapocs ízületi fájdalmaik (TMJ) voltak.

●     A betegek fájdalmait a két vizsgálati csoport értékei alapján vizsgálták a kezelés előtt 1 héttel és két héttel a kezelés után.

●     A két csoport közötti különbségek rendkívül szignifikánsak voltak, p <0,0001 az 1 és 2 hét utáni a VAS-érték összehasonlításakor.

A vizsgálat eredménye: A kettős vak klinikai vizsgálat a 90 beteg bevonásával jelentős fájdalom csökkenést mutatott az aktív csoportban a B-Cure Placebo lézeres csoporttal szemben ( p <0,01 ). Az aktív csoport fájdalomcsökkenése nem különbözött a gyógyszeres csoporttól.

2., Gerincműtétek utáni posztoperatív lézer kezelés eredményessége, Sao Paulo, Brazília

3., Fogimplantáció előtti és utáni lézerkezelés fájdalomcsillapító hatása, Perm, Oroszország

4., Diabeteszes láb fekélyeinek kezelése lágylézerrel, Hadassah Medical Center, Izrael

Részletesebb angol nyelvű információkért látogass el a bcurelaser.eu oldalra.

A meggyőző tudományos eredmények mellett azért tudjuk azt is, hogy nincs 100%-os hatékonysággal rendelkező módszer, amely minden egyes emberre egyformán pozitív hatással van, legyen az gyógyszer, orvostechnikai eszköz vagy egyéb terápiás eljárás.

Éppen ezért lehetőséget biztosítunk annak kipróbálására, hogy esetedben a lágylézer kezelés hatékony módszer lehet-e a panaszok csökkentésére.

B-Cure lágylézer készülék bérbeadása

Napjainkban sokszor tapasztalható az, hogy a kisebb, vagy nagyobb sérülések, szerencsétlen balesetek vagy akár az évekig is elhúzódó betegségek, mozgásszervi fájdalmak megnehezítik a családtagok életét.

Érdemes termékeink között böngészned és jobban megismerni készülékeink használatának az előnyeit.

Ha szeretnél véget vetni a már hosszabb ideje gyötrő krónikus fájdalmaknak, sportsérüléseknek, vagy balesetekből adódó problémáknak, akkor a rendszeresen alkalmazott lágylézer terápia - már néhány hét alatt megszüntetheti a problémádat.

Próbáld ki napi 2000 forintért, egy-két hétre és tapasztald meg a B-Cure lágylézer pozitív, ténylegesen jótékony hatását. A készülék tesztelését követően pedig eldöntheted, hogy megvásárolod-e a készüléket.

Vásárlás esetén a korábban kifizetett bérleti díj beszámít a vételárba.

A részletekért keress elérhetőségeink egyikén.

Előző blogcikkünket itt olvashatod el: Mire jó a Wiwe EKG készülék?