Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Az Otthoni-Kezlés.hu blogjában olyan érdekes és hasznos cikkeket olvashat, amelyek segítenek a családban elvégezhető segítségnyújtásban. Természetesen itt is elsődleges cél, ami termékeink kiválasztásánál is oly fontos: egyszerű, biztonságos és univerzálisan használható ötleteket adni. Kövessen minket és szóljon hozzá vagy kérdezzen bejegyzéseink végén!  
otthoni-kezeles-allergia-felnovo-generacio

Tudta, hogy pár éven belül Magyarországon akár minden második ember allergiában szenvedhet?

Riasztó adat, ha azt nézzük, hogy jelenleg a lakosság negyedénél mutatható ki valamilyen túlérzékenységi tünet.

Ha a növekedés folytatódik, akkor 1-2 évtizeden belül elérheti a lakosság 50%-át. Kár lenne viszont azt állítani, hogy ez a mai modern világunk betegsége, hiszen már az ókorban is sokan szenvedtek az allergia tüneteitől, bár kétség kívül a levegőnk szennyezettsége hozzájárul az egyre növekvő számú allergiás megbetegedésekhez.

A szénanátha tünetei ellen legtöbben az allergia elleni gyógyszereket választják, ami teljesen érthető, hiszen gyors és hatékony megoldást keresnek a problémájukra.

Nem árt azonban óvatosnak lenni, hiszen nem feltétlenül a TV-ben látott, legnépszerűbb gyógyszer hozza a várt eredményt.

A kellemetlen, esetenként akár súlyos mellékhatásokról nem is beszélve... Ha szeretne tisztán látni az allergia elleni készítményeket illetően, olvassa el ezt a cikket.

Szénanátha alternatív kezeléseTényleg létezhet mellékhatásoktól mentes és hatékony megoldás a szénanáthára?
Nos... aki már sok mindent kipróbált, kétkedve fogadja az ilyen híreket. Bevallom, orvos létemre még először én magam is.

De mivel olyan sokan számoltak be nekünk leveleikben, hogy ilyenkor nem kapnak levegőt, eldugul az orruk és nem tudják magukat kipihenni, elkezdtünk a szénanátha hatékonyabb otthoni kezelésére alternatív megoldást kutatni, hogy ebben is tudjunk segíteni olvasóinknak. Kutatásaim elképesztő eredményeket hoztak... érdemes rászánni 5 percet.

 

A szénanáthások számára a tavaszi hónapokban a virágpor a legnagyobb ellenség, hiszen a tüneteik nagy részét a pollenek okozzák.

Ha Neked is eleged van a folytonos tüsszögésből, orrfújásból, szemviszketésből, unod a drága gyógyszereket és a mellékhatásaikat, akkor jó hírünk van: már egy kis odafigyeléssel is jelentősen csökkenthetők a tüneteid és javulhat az állapotod!

Mutatunk 6 olyan módszert, ami segít, hogy távol tartsd a polleneket!

Napról napra egyre több embernek kell felvennie a harcot a szénanáthával szemben.

És még többen vannak azok, akik szenvednek a tünetektől, de fogalmuk sincs, hogy mi okozza, nem is gondolják, hogy szénanátháról van szó...

Ezért most röviden összefoglaljuk mit is nevezünk szénanáthának, mi okozza az allergiás reakciókat és mi történik ilyenkor a szervezetünkben. 


 

A szénanátha háromféleképpen is kezelhető, de ebből 2 nem hoz tartós javulást

Ön is szénanáthától szenved?

Kevés bosszantóbb dolog van és nem csodálom, ha Ön is keresi a megoldást a helyzetre. Képzelje, az utóbbi években Európában a duplájára nőtt a szénanáthás betegek száma, és egyre többen keresik a megoldást a kínzó allergiás tünetekre. A szénanáthát felismerni viszonylag könnyű, de a hatékony kezeléshez nem árt tisztában lenni néhány dologgal.

Nézzük, hogyan szabadulhat meg tőle...

Dr. Csokonay Péter - Lágylézer specialistaAz orvos válaszol!

Dr. Csokonay Péter, az otthoni-kezeles.hu orvos szakértője és lágylézer specialista szívesen válaszol. 

Küldje be kérdését, üzenetét itt az űrlap segítségével, amelyet rögtön megkapunk e-mailben és rövid időn belül válaszolunk rá. Ha több olvasónk számára érdekes lehet a válasz, publikáljuk a kezilezer.hu blogban, természetesen az ön neve és elérhetőségei nélkül! Az orvosi titoktartás itt is kötelez!

rendkívül fontos a menstruáció utáni 3. nap szerepeNem tudni pontosan, hogy a megértés hiánya, a félvállról vett önellenőrzés vagy a generációkon át öröklődő téves információ eredménye, hogy több ezer nő hal meg évente még mindig Magyarországon a leggyakoribb nőgyógyászati daganat kialakulásában.

A közhiedelemmel ellentétben nem csak az időseket veszélyezteti ez a gyilkos tumor.

Ezért is rendkívül fontos a menstruáció utáni 3. nap szerepe.

Ön hallott már ennek a fontosságáról?

Egy tanulmány szerint, akkor sem lenne semmilyen hiánybetegségünk, ha csak kizárólag méhészeti termékeket fogyasztanánk...

Egészségünket megőrizni és gyógyítani több odafigyelést igényel, ha a természetbe fellelhető lehetőségek közül kívánunk választani. Az apiterápia is egy természetes lehetőség a méhek patikájából. Ez a kevésbé ismert idegen kifejezés az Apis= méh (Apis mellifera= mézelő méh) és terápia szavakból tevődik össze. A fitoterápiához tartóz ág, egyszerűen a méhészeti termékekkel való gyógyítást jelenti.

Alvás monitorozás - Alvászavarok szűrése
Önnel is előfordul, hogy...
  • rosszul alszik, fáradtan ébred?
  • gyakran magas a vérnyomása?
  • vagy légzési gondokkal küzd, esetleg asztmás?
  • netán szívtáji fájdalmak, "szívdobogás" ézés gyötri?

Ezek a problémák folyamatos ellenőrzést, sőt, nem ritkán tartós gyógyszeres kezelést kívánnak meg.

De kik és hogyan tudnak erre időt szakítani a napi teendőik mellett?