Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Az Otthoni-Kezlés.hu blogjában olyan érdekes és hasznos cikkeket olvashat, amelyek segítenek a családban elvégezhető segítségnyújtásban. Természetesen itt is elsődleges cél, ami termékeink kiválasztásánál is oly fontos: egyszerű, biztonságos és univerzálisan használható ötleteket adni. Kövessen minket és szóljon hozzá vagy kérdezzen bejegyzéseink végén!  
Miért előnyös a Bionette készülék használata?

Az egyre népszerűbb Bionette készülékkel sikeresen veheted fel a harcot az allergiás tünetek ellen.

Tudd meg, hogyan segítheti a B-Cure lágylézer az egészségedet!

Az már elöljáróban elmondható, hogy a B-Cure lágylézer segíthet a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben, serkenti a sebgyógyulást, valamint a bőr rugalmasságát növelő hatása is van.

Mire jó az iTENS készülék?

Ízületi gyulladásoktól, hátfájdalomtól, izomfájdalomtól szenvedsz, vagy sportsérülésed van?

Ismerd meg a B-Cure lágylézer készülék előnyeit!

Számos klinikai vizsgálat igazolja a lágylézer technológia pozitív hatását a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben, ortopédiai problémák kezelésében, illetve a sportsérülések és a krónikus sebek kezelésében.

Mire jó a Wiwe EKG készülék?

A hazai fejlesztésű Wiwe EKG készülék egy apró és diszkrét kütyü, amely abban lehet a segítségedre, hogy időben értesülj a stroke, vagy a hirtelen szívleállás kockázatáról.

otthoni-kezeles-allergia-felnovo-generacio

Tudta, hogy pár éven belül Magyarországon akár minden második ember allergiában szenvedhet?

Riasztó adat, ha azt nézzük, hogy jelenleg a lakosság negyedénél mutatható ki valamilyen túlérzékenységi tünet.

Ha a növekedés folytatódik, akkor 1-2 évtizeden belül elérheti a lakosság 50%-át. Kár lenne viszont azt állítani, hogy ez a mai modern világunk betegsége, hiszen már az ókorban is sokan szenvedtek az allergia tüneteitől, bár kétség kívül a levegőnk szennyezettsége hozzájárul az egyre növekvő számú allergiás megbetegedésekhez.

A szénanátha tünetei ellen legtöbben az allergia elleni gyógyszereket választják, ami teljesen érthető, hiszen gyors és hatékony megoldást keresnek a problémájukra.

Nem árt azonban óvatosnak lenni, hiszen nem feltétlenül a TV-ben látott, legnépszerűbb gyógyszer hozza a várt eredményt.

A kellemetlen, esetenként akár súlyos mellékhatásokról nem is beszélve... Ha szeretne tisztán látni az allergia elleni készítményeket illetően, olvassa el ezt a cikket.

Szénanátha alternatív kezeléseTényleg létezhet mellékhatásoktól mentes és hatékony megoldás a szénanáthára?
Nos... aki már sok mindent kipróbált, kétkedve fogadja az ilyen híreket. Bevallom, orvos létemre még először én magam is.

De mivel olyan sokan számoltak be nekünk leveleikben, hogy ilyenkor nem kapnak levegőt, eldugul az orruk és nem tudják magukat kipihenni, elkezdtünk a szénanátha hatékonyabb otthoni kezelésére alternatív megoldást kutatni, hogy ebben is tudjunk segíteni olvasóinknak. Kutatásaim elképesztő eredményeket hoztak... érdemes rászánni 5 percet.

 

A szénanáthások számára a tavaszi hónapokban a virágpor a legnagyobb ellenség, hiszen a tüneteik nagy részét a pollenek okozzák.

Ha Neked is eleged van a folytonos tüsszögésből, orrfújásból, szemviszketésből, unod a drága gyógyszereket és a mellékhatásaikat, akkor jó hírünk van: már egy kis odafigyeléssel is jelentősen csökkenthetők a tüneteid és javulhat az állapotod!

Mutatunk 6 olyan módszert, ami segít, hogy távol tartsd a polleneket!

Napról napra egyre több embernek kell felvennie a harcot a szénanáthával szemben.

És még többen vannak azok, akik szenvednek a tünetektől, de fogalmuk sincs, hogy mi okozza, nem is gondolják, hogy szénanátháról van szó...

Ezért most röviden összefoglaljuk mit is nevezünk szénanáthának, mi okozza az allergiás reakciókat és mi történik ilyenkor a szervezetünkben.