Bionette garancia

Amennyiben webáruházunkban vásárolt "Szénanátha, allergiás nátha STOP - Bionette mellékhatás mentes allergia kezelés" készüléket, úgy Önt speciális visszavásárlási garancia védi. 
A szabályok szerint higiéniai termékekre ugyan nem kötelező visszavásárlási garanciát vállalni - kivéve teljesen bontatlan és használatba nem vett állapotú terméknél - mi azonban annyira biztosak vagyunk benne, hogy segíthet allergiás tünetein, hogy a kipróbálás ellenére is ezen termékünkre 30 nap elállási garanciát biztosítunk a következő feltételekkel:
  • a vevő számlával tudja igazolni, hogy a Bionette készüléket webáruházunkban vásárolta
  • hiánytalanuil megvan minden tartozéka
  • sérülésmentes a doboza, csomagolása (a termék felbontható, kipróbálható, azonban kérjük, hogy a csomagolást ne tépje szét, ne dobja ki, hogy garancia érvényesítés esetén visszacsomagolható legyen)
  • a terméket napi négyszeri alkalommal legalább 7 napig használta, hogy jótékony hatását kifejthesse és tapasztalhassa
  • visszavásárlási igényét e-mailben jelezte az info@otthoni-kezeles.hu címen.

Tartózkodjon a másolatoktól, hamisítványoktól és más - a magyarországi hivatalos disztribútoron kívüli beszerzésből származó eszközöktől és vásároljon megbízható forrásból 30 nap elállási garanciával Biontte terméket!

Mit történik, ha nem elégedett?

  1. visszavásárlási igényét e-mailben jelezze az info@otthoni-kezeles.hu címen.
  2. hívja fel központi telefonszámunkat, vagy várja meg visszahívásunkat és konzultáljon Dr. Csokonay Péter - lágylézer specialistával a tüneteit és a kezelését illetően, mert sok esetben csak helytelen alkalmazásra vezethető vissza a kezelés esetleges eredménytelensége
  3. amennyiben mégis visszavásárlásra kerül a sor, kövesse kollégáink utasításait és küldje el a terméket a megadott módon a megadott címre.
  4. visszautajuk a termék vásárlási árát a megjelölt bankszámlaszámra