Termékek Menü

B-Cure lágylézer bérlet

Ár:
2.000 Ft

Próbálja ki a B-Cure lágylézer készüléket!

Minden családban előfordulnak kisebb nagyobb sérülésekbalesetek vagy akár évek óta húzódó betegségek, amik megkeserítik a hétköznapokat.

Sajnos nincs olyan módszer, amely mindenkire 100%-os hatással lenne, ezért ajánljuk fel az érdeklődőknek azt a lehetőséget, hogy kibérelhetnek egy kézilézer készüléket 1-2 hétre, és kipróbálhatják, hogy valóban érzik-e hatékonyságát. A készüléket csak akkor vásárolják meg, ha már megtapasztalták a pozitív hatását! 

Sok esetben (pl. akut sérülések, balesetek) a rendszeresen alkalmazott lágylézer terápia néhány hét alatt akár meg is szüntetheti a problémát. 

Lágylézer - Soft lézer választás előtt...
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. október 21.
Szállítási díj: 1.800 Ft
Menny.:
Legkisebb rendelhető mennyiség: 7!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Nem elégedett? Mégsem jelentett megoldást a problémájára? 

Előzze meg ezt és éljen a kipróbálási lehetőségével, napi 2.000 Ft-os bérleti díjért és győződjön meg az eszköz hatékonyságáról, mielőtt meghozná a végső döntést! 

Sajnos nincs olyan módszer, amely mindenkire 100%-os hatással lenne, mert különböző szervezetek különböző módokon reagálnak ezekre a kezelésekre. Éppen ezért, mi szeretnénk elkerülni azt, hogy a lágylézer készülék megvásárlása után derüljön ki, hogy az illető szervezete nem úgy válaszol a lágylézer kezelésre, ahogy azt ő gondolta, vagy esetleg az ő problémájára ez nem is megfelelő kezelési forma. (Vásárlási kötelezettség nincs.) 

Megrendelésnél a kosárban található mennyiség napokban értendő. 

Mikor alkalmazható a lágylézer terápia?

 • izomfájdalom
 • izületi- és porc problémák
 • sportsérülések
 • gerinc problémák
 • gyulladások (arc és homloküreg gyulladás)
 • sebek
 • égések
 • bőrproblémák, pl.: striák, terhességi csíkok, pattanások

Mi a lágylézer terápia hatékonyságának titka?

Az utóbbi tíz évben több mint 2000 tanulmányt tettek közzé a lágylézer (LLLT) fájdalomcsillapító kezelésekben történő alkalmazásáról, és mintegy 100 olyan kettős-vak vizsgálatot végeztek, melyek mind a lézerterápia klinikai értékét tanúsítják. Fontos megjegyezni, hogy a mostanáig végzett vizsgálatok legtöbbje "régi generációs" készülékeket használt. A páciensek kezelésének gyakorisága csak heti 1-3 alkalomra szorítkozott. Ez pedig sajnos kevesebb a megkívánt kezelési gyakoriságnál.

Szerencsére mára megszületett a megoldás amivel a legfrissebb tesztek jobb és hatékonyabb eredményeket tanúsítanak a valaha is végzett lágylézer kezelésekhez képest.

Ez pedig a kezelések gyakoriságának növelése!

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Nézzünk egy példát!

 • Heveny fájdalmak, valamint friss sérülések, illetve égések esetén ajánlatos a kezelést mielőbb elkezdeni, legalább 10 egymás utáni kezelést alkalmazván úgy, hogy az egyes kezelések 6-8 percig tartsanak, és köztük 5 perces szünet legyen.
 • Krónikus fájdalmak esetén a kezeléstartam alkalmanként 6-8 percnaponta 2-3 alkalommal a kezelésnek alávetett minden egyes 4,5 cm2 területre számítva. Folytassa a kezelést mindaddig, míg a probléma nem csillapodik!

Mégis ki tudja beiktatni az életébe, hogy ennyiszer menjen az orvoshoz, üljön a váróban, utazzon, stb?? Az esetek többségében ezt nem igazán tudják kivitelezni az emberek, a hétköznapokban képtelenség ennyi időt kiszakítani, pedig az eredmény bámulatos lehetne... A jó hír, hogy erre nincs is szükség…

Egy hordozható lágylézer készülékkel ugyanis az otthonában is elvégezheti a kezeléseket.

Hasonló termékek

Utolsó 2 db raktáron

Egy rugalmas, állítható állvány a kényelmes és hatékony B-Cure lágylézeres kezeléshez.

Stabilan tartja a lézer készüléket olyan területek besugárzásához (pl. gerinc), amelyek kézzel nehezebben és kényelmetlenebbül elérhetők.

19.050 Ft
Utolsó 4 db raktáron

Hogyan gyorsítható a gyógyulási folyamat gyógyszerek nélkül, az otthonában?

Minden családban előfordulnak kisebb nagyobb sérülések, balesetek vagy akár évek óta húzódó betegségek, amik megkeserítik a hétköznapokat. 
Legyen szó..

 • izomfájdalomról
 • sportsérülésekről
 • izületi és porc problémákról
 • gyulladásokról
 • sebekről, bőrproblémákról
 • égési sérülésekről

Ilyenkor a legtöbben szeretnék minél inkább felgyorsítani a gyógyulást, ezért gyors ugyanakkor kíméletes módszert keresnek. A gyógyszerekre, hatástalan kezelésekre költött tízezrek vagy akár százezrek és az utazással, majd az orvosi váróban töltött órák után érthető, ha olyan megoldást keres, ami nem csak hatékony, de a pénztárcáját is kíméli.

A B-Cure lágylézer készülék jelentheti a megoldást...

... akár egészségpénztári elszámolással is!

228.600 Ft
Utolsó 4 db raktáron

Gyors megoldás a sportsérülésekre!

Elég egy rossz mozdulat vagy egy váratlan baleset, ami tönkreteheti a hosszas felkészülést és előfordulhat, hogy akár hónapokra el kell felejtenie az edzést.
Akár izomhúzódásról, rándulásról vagy gyulladásról van szó, valószínűleg Ön is a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb megoldást keresi.
Ismerje meg a B-Cure Sport lágylézer készüléket, amelyet kifejezetten sportolók számára fejlesztettek ki.

(Egészségpénztárra is elszámolható!) 

247.650 Ft