Végre otthon is gyorsítható a gyógyulási folyamat...

Minden családban előfordulnak betegségek...Minden családban előfordulnak egészségügyi problémák, amiken persze mindenki szeret minél előbb túljutni. Egész biztosan Ön is. Így van?

Milyen problémákra, betegségekre gondolok?

Izomfájdalom, ízületi- és porc problémák, sportsérülések, gerinctáji gondok, gyulladások, bőrproblémák, sebek, horzsolások, égés... napestig sorolhatnánk, de már valószínűleg beugrott Önnek is egy-két eset a saját környezetéből, családjából ezek hallatán.

Természetesen nagyon fontos, hogy először is orvosi segítséget kapjon ilyen esetekben, de a gyógyulási folyamatot jelentősen gyorsíthatja egy eljárással, amit eddig csak klinikai körülmények között vehetett igénybe. Viszont ez sok idő ráfordítás, kötelező időpont kérés, utazás, sorban állás... a befektetett összegeket nem is említve.

Ráadásul mikor utál a legjobban kimozdulni az ember?

Hát persze, amikor beteg... és pont akkor kellene ingáznunk a legtöbbet a gyors és jó eredmények érdekében. Hozzáteszem, a technológia kétségtelenül eredményes. De ezeket a kényelmetlenségeket nem mindenki vállalja.

Mostantól viszont - egy tudományos áttörésnek köszönhetően - van megoldás!

Ha Ön sem engedheti meg magának...

...hogy hetekig-hónapokig kiessen a munkából, terapeutához rohangáljon és kezelésekre várva ücsörögjön betegekkel teli váróban, akkor szánjon rám még pár percet és elárulom a megfejtést...

 

Hallott már a lágylézeres terápiáról?

Klinikai szakvizsgálatokkal igazolták már a lézerterápia értékét...Akkor is érdemes továbbolvasni, ha igen, mert ez még csak az előszobája annak, mivel lehet igazán meglepő eredményeket elérni...

Az utóbbi tíz évben több mint 2000 tanulmányt tettek közzé a lágylézer (LLLT) fájdalomcsillapító kezelésekben történő alkalmazásáról, és mintegy 100 olyan kettős-vak vizsgálatot végeztek, melyek mind a lézerterápia klinikai értékét tanúsítják. 

Fontos megjegyezni, hogy a mostanáig végzett vizsgálatok legtöbbje "régi generációs" készülékeket használt. A páciensek kezelésének gyakorisága csak heti 1-3 alkalomra szorítkozott. Ez pedig sajnos kevesebb a megkívánt kezelési gyakoriságnál.

Szerencsére mára megszületett a megoldás amivel a legfrissebb tesztek jobb és hatékonyabb eredményeket tanúsítanak a valaha is végzett lágylézer kezelésekhez képest.

A megoldás a kezelés sűrítése...

Hadd mutassak néhány javallatot példa problémákon keresztül:

 • Heveny fájdalmak, valamint friss sérülések, illetve égések esetén ajánlatos a kezelést mielőbb elkezdeni, legalább 10 egymás utáni kezelést alkalmazván úgy, hogy az egyes kezelések 6-8 percig tartsanak, és köztük 5 perces szünet legyen.
 • Krónikus fájdalmak esetén a kezeléstartam alkalmanként 6-8 perc, naponta 2-3 alkalommal a kezelésnek alávetett minden egyes 4,5 cm2 területre számítva. Folytassa a kezelést mindaddig, míg a probléma nem csillapodik!

Hogyan tudná ezt egy elfoglalt ember kivitelezni klinikai körülmények között?

Nyilván nem nagyon van rá lehetőség, pedig az eredmény bámulatos és klinikailag is igazolt. Ennyi szabadidőt azonban a legtöbb embernek képtelenség család, munka, sportolás... mellett kiragadni az életéből. 

Mi akkor a megoldás?

B-Cure orvosi lágylézerA Good Energies elkészítette, mi pedig szeretnénk bemutatni a B-CURE LLLT-808 készüléket.

Ez egy nagy teljesítményű lágylézer...

amelyet beépítettek egy könnyen használható, hordozható készülékbe!

A telefonkagylónál is kisebb készülék feltölthető és bárhová magával viheti. Ergonómikus kialakítású, egyszerű a használata, mégis a klinikai lágylézer készülékek teljesítményét biztosítja meglehetősen nagy, 4,5 négyzetcentiméter kezelési területen. Így bármikor kéznél van és lehetősége van naponta többször is kezelni a problémás területet.

Nincs utazás, sorban állás, várakozás, mégis hatékonyan hatol a lézersugár azokig a szintekig a bőr alá, melyek eddig csak költséges, nagyméretű berendezésekkel voltak elérhetők.

Rendkívül széles felhasználási terület...

"Csak néhány percet kell szakítanom önmagam kezelésére és már folytatom is a munkát"

Képzelje el mennyi időt spórol meg egy ilyen készülék. Mindössze a kezelések idejét kell biztosítania magának napközben néhány alkalommal a hatékonyabb gyógyulás érdekében. A kezelést saját maga is elvégezheti akár ebédszünetben, utazás közben, munkahelyen vagy otthon.

A kezelést saját maga is elvégezheti a kézi lézerrel, akár ebédszünetben, utazás közben, munkahelyen vagy otthon.Alkalmazási területe rendkívül széleskörű és biztos vagyok benne, hogy családja, baráti köre, munkatársai között jó néhány kezelendő eset akad, ahol segítségére lehet a lágylézer technológia. Csak hogy néhányat említsek azok közül, amire megoldást kínál:

 • izom betegségek
 • sportsérülések
 • arc-, és homloküreggyulladás
 • bőrproblémák, pattanások, égések, striák
 • szülés utáni terhességi csíkok

Gondolta volna, hogy még a házi állatokon is kiválóan alkalmazható? Egy sérült cica, vagy egy idős, izületes kutyus hihetetlen nyugodsággal és hálás tekintettel tűri a kezelést, ami csökkenti fájdalmait.

Sok orvos szakember és neves sportcsapat beépítette már használatát a mindennapokba.A lágylézer hatása nem kérdéses. Sok orvos szakember és neves sportcsapat beépítette már használatát a mindennapokba. Referenciaként említek néhányukat, akik kézi lézerrel kezelik pácienseiket, sportolóikat:

 • Magyar Olimpiai Bizottság Orvos bizottsága
 • Győri AUDI ETO KC Bajnokok Ligája győztes kézilabda csapata
 • Pálinger Katalin 254-szeres válogatott kézilabda kapus
 • Nyírsuli Sportszolgáltató kft., Nyíregyháza
 • Belvárosi Ortopédia, Dr. Farkas Csaba ortopéd főorvos, Nyíregyháza
 • Dr. Balogh Péter baleseti sebész főorvos, Győr
 • Dr. Hidi Eszter aneszteziológus főorvos, Mosonmagyaróvár
 • Dr. Mikó Ibolya reumatológus főorvos, Budapest

"A sportsérüléseken kívül dermatologiai problémák kezelését is végeztem acne, herpes simplex és műtéti heggyógyulás elősegítése esetében. A kezeléseket naponta 1-2x végeztem, a panaszoktól függően 10-15 alkalommal. A páciensek már a 2.-3.kezelés után pozitiv hatásról számoltak be, 15 kezelés után pedig a fájdalom a legtöbb esteben megszünt,vagy jelentősen csökkent. Pozitiv hatást tapasztaltam bőrgyógyászati vonatkozásban is, a gyulladt, aknes bőr állapota jelentősen javult."

Lingné Hudák Nóra - fizioterápiás assz. - Nyírsuli Sportszolgáltató Kft

"reumatológia: kéz kisizületeinek artrózisa: 10 alkalom, ujjanként 1 perc/ alkalom. Reumatoid arthritis: l. a kisizületi artrózist; a betegünk kombinált kezelés részeként kapta a lézerkezelést mindkét kezére. 

Ennek eredményeként a szteroid adagját felére csökkentette, és a non-steroid gyógyszereit el tudta hagyni."

Dr. Farkas Csaba - traumatológus és ortopéd szakorvos

A pozitív visszajelzések folyamatosan érkeznek hozzánk és szívesen megmutatok több beszámolót is azoktól, akik már használják a kézi lézer készüléket.

Kérje most bővebb tájékoztatómat a B-Cure kézi lézer készülékről...

Kérje most bővebb tájékoztatómat a B-Cure kézi lézer készülékről...

Adja meg adatait az alábbi űrlapon és elküldöm Önnek válaszüzenetben a következő hasznos összeállítást:

 • A kézi lézer alkalmazási területei - amelyből pontosabban kiderül, mi mindenben tud segítségére lenni környezetében egy ilyen kszülék. Meg fog lepődni, milyen széleskörűen felhasználható!
 • a B-Cure kézi lézer technikai paraméterei - mert van aki szereti pontosan tudni, milyen teljesítményre képes a készülék. Nem fog csalódni!
 • Felhasználói tapasztalatok - akik már használták készülékünket, gyakran írnak nekünk levelet tapasztalataikkal kapcsolatban - ezt is elküldjük Önnek, hiszen ezek valódi használatból eredő, igaz vélemények.
 • Árajánlat - Hogyan lehet Önnek is saját házi terapeutája? Pontosan megírom Önnek, milyen kedvezményes költségekre számíthat egy ilyen készülék vásárlásánál!
 • Speciális ajándék kupon - amellyel egy hasznos ajándékot is igénybe vehet a kézi lézer készülék megrendelése esetén. Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát venné ennek is!

+BÓNUSZ KUPON -  Az információs csomag elkérése esetén akkor is igénybe veheti az extra bónuszt, ha a későbbiekben nem vásárol kézi lézer készüléket!

Kérje most bővebb tájékoztatómat a B-Cure kézi lézer készülékről...

Még valami! 
Adatait titkosan kezeljük, soha másnak nem adjuk ki és semmilyen kötelezettséget nem vállal az információs csomag elkérésével. A kéretlen leveleket mi is utáljuk, így levelünkről egy gombnyomással leiratkozhat!

 

 

 

Jó, jó, de mennyibe kerül?

Kétségtelenül ez a leggyakoribb első kérdés és amíg nem ismeri a készülék

 • tényleges tudását,
 • paramétereit,
 • nem látta, hogy milyen problémákon segített eddig,
 • milyen szakemberek beszélnek róla elismerően,

...addig talán elsőre lehet, hogy azt mondja... "ááá ez drága".

Én mindig azt vallom, hogy az az igazán drága, amikor valami nem térül meg.

Drága egy 10.000 forintos hátra csatolható eszköz, ha nem múlik el tőle a fájdalmam.

Drága egy 20.000 forintos műanyag piramisokból kirakott párna - ha bele kell magyaráznom, hogy érzek valamit.

Drága egy 100.000 forintos "csoda-lámpa" is, ha csak világít, de orvosilag igazolatlan a hatásfoka és nem gyógyul tőle senki.

B-Cure lágylézer garanciaDe nem bánta meg a befektetést a B-Cure lágylézer készülékbe, aki...

 • elkerült évekkel ezelőtt egy rizikós térdműtétet és most mégis normálisan jár
 • aki eddig naponta utazott kezelésre és órákat vett el az életéből a 20-30 perces kezelés
 • aki a családban többször is, akár drága gyógyszerek szedése helyett sikeresen alkalmazta már

Az olcsó - drága kifejezés tehát nem mindig helytálló, hiszen az eredményessége sokszor csak a megvásárlás után derül ki. Ezért vállalunk 100% elégedettségi garanciát is a B-Cure lágylézerre, hogy Ön is rizikómentesen kipróbálhassa bizonyított tudását!

A B-Cure kézi lézer alapára webáruházunkban 247.650 Forint, amennyiben csak simán a kosárba teszi és megveszi. De NE TEGYE!

Nem véletlenül ajánlottam fel Önnek ennyi extrát és egy speciális árajánlatot, hiszen ezért az összeggért sokkal többet kaphat, mint egy kiemelkedő teljesítményű készüléket, ha elkéri a komplett információs csomagot!

Emlékszik még mik voltak ezek?

 • A kézi lézer alkalmazási területei - amelyből pontosabban kiderül, mi mindenben tud segítségére lenni környezetében egy ilyen kszülék. Meg fog lepődni, milyen széleskörűen felhasználható!
 • a B-Cure kézi lézer technikai paraméterei - mert van aki szereti pontosan tudni, milyen teljesítményre képes a készülék. Nem fog csalódni!
 • Felhasználói tapasztalatok - akik már használták készülékünket, gyakran írnak nekünk levelet tapasztalataikkal kapcsolatban - ezt is elküldjük Önnek, hiszen ezek valódi használatból eredő, igaz vélemények.
 • Árajánlat - Hogyan lehet Önnek is saját házi terapeutája? Pontosan megírom Önnek, milyen kedvezményes költségekre számíthat egy ilyen készülék vásárlásánál!
 • Speciális ajándék kupon - amellyel egy hasznos ajándékot is igénybe vehet a kézi lézer készülék megrendelése esetén. Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát venné ennek is!

+BÓNUSZ KUPON -  Az információs csomag elkérése esetén akkor is igénybe veheti az extra bónuszt, ha a későbbiekben nem vásárol kézi lézer készüléket!

Kérje most bővebb tájékoztatómat a B-Cure kézi lézer készülékről...

Töltse ki most:

Keresztnév:*
E-mail cím:*
Érdekelné egy előadás a kézi lézerről az Ön településén?:* igen, szívesen meghallgatnám
nem, köszönöm
Hol lakik? (csak településnevet írjon):
Adatvédelmi szabályzatot elfogadom:* igen

Amennyiben Ön mégis azonnal megvásárolná információs csomagok további olvasgatása és e-mailezés nélkül, úgy kérem kattintson az alábbi termékre.
Természetesen speciális ajánlatom Önnek is él, csak rendelése megérkezésénél fogja tapasztalni a B-Curehoz adott extráim. Lemaradni így sem fog semmiről!

Megrendeléshez kattintson a termékre:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog termék-landing