Termékek Menü

B-Cure állvány

Ár:
19.050 Ft

Egy rugalmas, állítható állvány a kényelmes és hatékony B-Cure lágylézeres kezeléshez.

Stabilan tartja a lézer készüléket olyan területek besugárzásához (pl. gerinc), amelyek kézzel nehezebben és kényelmetlenebbül elérhetők.

Lágylézer - Soft lézer választás előtt...
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2021. január 19.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás: 

1. Helyezze be a B-Cure lézert a két tartó villa közé úgy, hogy a szarv alakban hajlított villa (1) felé nézzen a lézer kezelő nyílása (2). Pattintsa felülről a készüléket az állvány tartójába – közben tartsa az alsó részt a másik kezével.

2. Ezután csúsztassa a készüléket addig, amíg a szarv belső felszínén lévő két csap (3) be nem ugrik a lézer készülék alsó felszínén lévő csavarfuratokba (4). Ekkor kattanást hall.

3. Helyezze az állványt sima felületre úgy, hogy a lézer kezelő nyílása a kezelendő felület felé nézzen. Ha szükséges, használhat széket, asztalt, kanapét,  párnát vagy bármely más tartót, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és stabilan beállíthassa az állványt. A készüléket tartó villák a lábakon elforgathatók illetve a dőlésszög a lábak hajlításával beállítható. Szükség esetén az állvány karjait a kezére, lábára vagy a bútorra is erősítheti vagy az állványt a kéz meghosszabbításaként is használhatja. 

Irányítsa a lézer kezelő nyílását a kezelendő területre. és kezdje el a kezelést.

(Az állvány magassága: 28 cm)

Hasonló termékek

Utolsó 11 db raktáron

Próbálja ki a B-Cure lágylézer készüléket!

Minden családban előfordulnak kisebb nagyobb sérülésekbalesetek vagy akár évek óta húzódó betegségek, amik megkeserítik a hétköznapokat.

Sajnos nincs olyan módszer, amely mindenkire 100%-os hatással lenne, ezért ajánljuk fel az érdeklődőknek azt a lehetőséget, hogy kibérelhetnek egy kézilézer készüléket 1-2 hétre, és kipróbálhatják, hogy valóban érzik-e hatékonyságát. A készüléket csak akkor vásárolják meg, ha már megtapasztalták a pozitív hatását! 

Sok esetben (pl. akut sérülések, balesetek) a rendszeresen alkalmazott lágylézer terápia néhány hét alatt akár meg is szüntetheti a problémát. 

2.000 Ft
Utolsó 3 db raktáron

Hogyan gyorsítható a gyógyulási folyamat gyógyszerek nélkül, az otthonában?

Minden családban előfordulnak kisebb nagyobb sérülések, balesetek vagy akár évek óta húzódó betegségek, amik megkeserítik a hétköznapokat. 
Legyen szó..

  • izomfájdalomról
  • sportsérülésekről
  • izületi és porc problémákról
  • gyulladásokról
  • sebekről, bőrproblémákról
  • égési sérülésekről

Ilyenkor a legtöbben szeretnék minél inkább felgyorsítani a gyógyulást, ezért gyors ugyanakkor kíméletes módszert keresnek. A gyógyszerekre, hatástalan kezelésekre költött tízezrek vagy akár százezrek és az utazással, majd az orvosi váróban töltött órák után érthető, ha olyan megoldást keres, ami nem csak hatékony, de a pénztárcáját is kíméli.

A B-Cure lágylézer készülék jelentheti a megoldást...

... akár egészségpénztári elszámolással is!

228.600 Ft
Utolsó 3 db raktáron

Gyors megoldás a sportsérülésekre!

Elég egy rossz mozdulat vagy egy váratlan baleset, ami tönkreteheti a hosszas felkészülést és előfordulhat, hogy akár hónapokra el kell felejtenie az edzést.
Akár izomhúzódásról, rándulásról vagy gyulladásról van szó, valószínűleg Ön is a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb megoldást keresi.
Ismerje meg a B-Cure Sport lágylézer készüléket, amelyet kifejezetten sportolók számára fejlesztettek ki.

(Egészségpénztárra is elszámolható!) 

254.000 Ft