Termékek Menü

B-Cure állvány

Ár:
19.050 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Egy rugalmas, állítható állvány a kényelmes és hatékony B-Cure lágylézeres kezeléshez.

Stabilan tartja a lézer készüléket olyan területek besugárzásához (pl. gerinc), amelyek kézzel nehezebben és kényelmetlenebbül elérhetők.

Lágylézer - Soft lézer választás előtt...

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás: 

1. Helyezze be a B-Cure lézert a két tartó villa közé úgy, hogy a szarv alakban hajlított villa (1) felé nézzen a lézer kezelő nyílása (2). Pattintsa felülről a készüléket az állvány tartójába – közben tartsa az alsó részt a másik kezével.

 

 

2. Ezután csúsztassa a készüléket addig, amíg a szarv belső felszínén lévő két csap (3) be nem ugrik a lézer készülék alsó felszínén lévő csavarfuratokba (4). Ekkor kattanást hall.

 

 

3. Helyezze az állványt sima felületre úgy, hogy a lézer kezelő nyílása a kezelendő felület felé nézzen. Ha szükséges, használhat széket, asztalt, kanapét,  párnát vagy bármely más tartót, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és stabilan beállíthassa az állványt. A készüléket tartó villák a lábakon elforgathatók illetve a dőlésszög a lábak hajlításával beállítható. Szükség esetén az állvány karjait a kezére, lábára vagy a bútorra is erősítheti vagy az állványt a kéz meghosszabbításaként is használhatja. 

Irányítsa a lézer kezelő nyílását a kezelendő területre. és kezdje el a kezelést.

Hasonló termékek

Raktáron

A Safe Laser 150 lágylézer készülék hatását a bőrfelszínhez közel, megközelítőleg 3 cm mélységig fejti ki. Ezért leginkább a felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában tud segíteni. 

Választható kiegészítőinek köszönhetően a Safe Laser 150 lágylézer készülék többféle kezelést tesz lehetővé:
- bőrfelületre helyezve általános lézer
- sugárszűkítővel alkalmas az orrnyílás bevilágítására (tartozék)
- száloptikával a fül és a száj is hatékonyan kezelhető (külön rendelhető!)
- kozmetikai kezelővel hatékonyan lehet krémeket a bőrbe juttatni (külön rendelhető)

Ha bizonytalan benne, hogy melyik típus megfelelő az Ön problémájára, kérdezze orvos szakértőnket: Dr. Csokonay Péter - lágylézer specialistát!

Kapcsolat űrlap itt
http://kezilezer.hu/kapcsolat/

189.000 Ft
Raktáron

Hogyan gyorsítható a gyógyulási folyamat gyógyszerek nélkül, az otthonában?

Minden családban előfordulnak kisebb nagyobb sérülések, balesetek vagy akár évek óta húzódó betegségek, amik megkeserítik a hétköznapokat. 
Legyen szó..

  • izomfájdalomról
  • sportsérülésekről
  • izületi és porc problémákról
  • gyulladásokról
  • sebekről, bőrproblémákról
  • égési sérülésekről

Ilyenkor a legtöbben szeretnék minél inkább felgyorsítani a gyógyulást, ezért gyors ugyanakkor kíméletes módszert keresnek. A gyógyszerekre, hatástalan kezelésekre költött tízezrek vagy akár százezrek és az utazással, majd az orvosi váróban töltött órák után érthető, ha olyan megoldást keres, ami nem csak hatékony, de a pénztárcáját is kíméli.

A B-Cure lágylézer készülék jelentheti a megoldást...

228.600 Ft
Raktáron

Gyors megoldás a sportsérülésekre!

Elég egy rossz mozdulat vagy egy váratlan baleset, ami tönkreteheti a hosszas felkészülést és előfordulhat, hogy akár hónapokra el kell felejtenie az edzést.
Akár izomhúzódásról, rándulásról vagy gyulladásról van szó, valószínűleg Ön is a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb megoldást keresi.
Ismerje meg a B-Cure Sport lágylézer készüléket, amelyet kifejezetten sportolók számára fejlesztettek ki.

254.000 Ft