Termékek Menü

allergia kezelése

2019. 11. 20. 18:36:09

 

2018. 07. 06. 11:18:38
otthoni-kezeles-allergia-felnovo-generacio

Tudta, hogy pár éven belül Magyarországon akár minden második ember allergiában szenvedhet?

Riasztó adat, ha azt nézzük, hogy jelenleg a lakosság negyedénél mutatható ki valamilyen túlérzékenységi tünet.

Ha a növekedés folytatódik, akkor 1-2 évtizeden belül elérheti a lakosság 50%-át. Kár lenne viszont azt állítani, hogy ez a mai modern világunk betegsége, hiszen már az ókorban is sokan szenvedtek az allergia tüneteitől, bár kétség kívül a levegőnk szennyezettsége hozzájárul az egyre növekvő számú allergiás megbetegedésekhez.

2018. 04. 17. 20:44:19

A szénanátha tünetei ellen legtöbben az allergia elleni gyógyszereket választják, ami teljesen érthető, hiszen gyors és hatékony megoldást keresnek a problémájukra.

Nem árt azonban óvatosnak lenni, hiszen nem feltétlenül a TV-ben látott, legnépszerűbb gyógyszer hozza a várt eredményt.

A kellemetlen, esetenként akár súlyos mellékhatásokról nem is beszélve... Ha szeretne tisztán látni az allergia elleni készítményeket illetően, olvassa el ezt a cikket.

2018. 04. 11. 12:09:10

Szénanátha alternatív kezeléseTényleg létezhet mellékhatásoktól mentes és hatékony megoldás a szénanáthára?
Nos... aki már sok mindent kipróbált, kétkedve fogadja az ilyen híreket. Bevallom, orvos létemre még először én magam is.

De mivel olyan sokan számoltak be nekünk leveleikben, hogy ilyenkor nem kapnak levegőt, eldugul az orruk és nem tudják magukat kipihenni, elkezdtünk a szénanátha hatékonyabb otthoni kezelésére alternatív megoldást kutatni, hogy ebben is tudjunk segíteni olvasóinknak. Kutatásaim elképesztő eredményeket hoztak... érdemes rászánni 5 percet.

 

2018. 04. 10. 11:41:10

A szénanáthások számára a tavaszi hónapokban a virágpor a legnagyobb ellenség, hiszen a tüneteik nagy részét a pollenek okozzák.

Ha Neked is eleged van a folytonos tüsszögésből, orrfújásból, szemviszketésből, unod a drága gyógyszereket és a mellékhatásaikat, akkor jó hírünk van: már egy kis odafigyeléssel is jelentősen csökkenthetők a tüneteid és javulhat az állapotod!

Mutatunk 6 olyan módszert, ami segít, hogy távol tartsd a polleneket!

2018. 04. 09. 17:02:36

Napról napra egyre több embernek kell felvennie a harcot a szénanáthával szemben.

És még többen vannak azok, akik szenvednek a tünetektől, de fogalmuk sincs, hogy mi okozza, nem is gondolják, hogy szénanátháról van szó...

Ezért most röviden összefoglaljuk mit is nevezünk szénanáthának, mi okozza az allergiás reakciókat és mi történik ilyenkor a szervezetünkben. 


 

2018. 03. 28. 16:18:08

Ön is szénanáthával és allergiás tünetekkel küzd?

Akkor bizonyára nem kell bemutatnom, milyen szörnyű tud lenni ezzel együtt élni:

  • állandó szem-, orr-, és torokviszketés,
  • a bosszantó orrfolyás,
  • szüntelennek tűnő könnyezés,
  • folyamatos tüsszögés
  • szem körüli vizenyő

Ilyenkor az ember kénytelen volt eddig gyógyszerekhez fordulni segítségül, amelyek nem csak egy vagyonba kerülnek egy allergia-szezon alatt, de kellemetlen mellékhatásokat is okozhatnak.

Hogy kinek mennyire segítenek az allergia gyógyszerek?

Azt már kár is feszegetni... Aki szeretné elkerülni ezeket, gyorsan elkezd alternatív megoldásokat keresni. Ismerjen meg Ön is most egy ilyet: a forradalmian új fényterápiás készüléket, amellyel természetesen, mellékhatások nélkül kezelheti szénanátha tüneteit!

2018. 03. 28. 16:09:36
A szénanátha háromféleképpen is kezelhető, de ebből 2 nem hoz tartós javulást

Ön is szénanáthától szenved?

Kevés bosszantóbb dolog van és nem csodálom, ha Ön is keresi a megoldást a helyzetre. Képzelje, az utóbbi években Európában a duplájára nőtt a szénanáthás betegek száma, és egyre többen keresik a megoldást a kínzó allergiás tünetekre. A szénanáthát felismerni viszonylag könnyű, de a hatékony kezeléshez nem árt tisztában lenni néhány dologgal.

Nézzük, hogyan szabadulhat meg tőle...